Buzz

Θα διαβάζατε την κόμικ βιογραφία της Τζένιφερ Λόρενς;

στα 10

Οι Bluewater Productions ετοιμάζουν ένα comic book για τη ζωή και το έργο της 23χρονης οσκαρικής πρωταγωνίστριας.

Θα διαβάζατε την κόμικ βιογραφία της Τζένιφερ Λόρενς;

«Fame: Jennifer Lawrence» είναι ο τίτλος του comic book που θα περιγράφει την άνοδο της Τζένιφερ Λόρενς από την αφάνεια στην πιο hot property του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Στις 32 εικονογραφημένες σελίδες του, η 23χρονη πρωταγωνίστρια θα ζωντανεύει τις αναμνήσεις της από πρωτοεμφανιζόμενη σε ταινίες όπως «Στην Καρδιά του Χειμώνα», μέχρι το Οσκαρ της και το blockbuster franchise των «Αγώνων Πείνας».

Την comic βιογραφία υπογράφουν ο συγγραφέας Μάικλ Τρόι και ο graphic designer Μπεν Ιργκλ. «Η Τζένιφερ Λόρενς αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης για εμάς...» είπε ο Τρόι. «Μία τόσο ταλαντούχα ηθοποιός, μία τόσο προσγειωμένη νεαρή κοπέλα και ένα πλάσμα με τέτοιο πνεύμα και χιούμορ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγραψα την ιστορία της!»

«Διασκέδασα πολύ αυτή τη δουλειά γιατί η Τζένιφερ είναι ένα κορίτσι που σε κεντρίζει...» συμπλήρωσε κι ο Ιργκλ. «Συνεργάστηκα με αρκετούς από τους συναδέλφους της, οι οποίοι μου παρείχαν πολύ ενδιαφέρον υλικό. Η ίδια μπορεί να γίνει καρτούν - είναι τόσο εκφραστική και διασκεδαστική!»

2

Η βιογραφία θα είναι διαθέσιμη και σε ψηφιακή έκδοση μέσω Nook, Kindle και iTunes, αλλά και ως interactive app, όπου οι φανς θα μπορούν να επιλέγουν τα ηχητικά εφέ, την μουσική ή από ποιον ακούν την αφήγηση της ιστορίας για παράδειγμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Bluewater Productions έχουν ασχοληθεί με comic book βιογραφίες. Παλιότερα είχαν κυκλοφορήσει αντίστοιχες εκδόσεις για τις Αντζελίνα Τζολί, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Cher, ανάμεσα σε άλλες.

Το «Fame: Jennifer Lawrence» θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερη Τζένιφερ Λόρενς: