Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς τώρα και παραγωγός

στα 10

Είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο: με το Οσκαρ στην τσέπη της, με την Αμερική (αν όχι τον πλανήτη) στα πόδια της, η 23χρονη ηθοποιός περνά και πίσω από την κάμερα. Επειδή μπορεί.

Η Τζένιφερ Λόρενς τώρα και παραγωγός

Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, η Τζένιφερ Λόρενς έχει κάνει επαγγελματικά άλματα που ξεπερνούν το πρώτο ανθρώπινο βήμα στο φεγγάρι! Από «ηθοποιός αποκάλυψη» στο «Winter’s Bone» το 2010, πρωταγωνίστρια στο franchise του «Hunger Games», κάτοχος μιας σειράς πολυπόθητων βραβείων και τελικά του Οσκαρ για το «Οδηγός Αισιοδοξίας» και μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες τουλάχιστον για το αμερικανικό κοινό. Και τώρα, με κινήσεις γρήγορες κι αποφασιστικές, η Τζένιφερ Λόρενς προσθέτει μια ακόμα ιδιότητα στο βιογραφικό της, αυτήν της παραγωγού.

Η ταινία λέγεται «The Rules of Engagement» και σκηνοθετεί η Σουζάνε Μπίερ, εδώ σε μια ακόμα αγγλόφωνη δουλειά. Το φιλμ βασίζεται στα απομνημονεύματα της Κλερ Μπίντγουελ Σμιθ, με τον ίδιο τίτλο, που αφηγούνται τη ζωή της για τα επτά χρόνια που οι γονείς της διαγνώστηκαν με καρκίνο και έχασαν τη μάχη.

Φυσικά, η πανέξυπνη Τζένιφερ Λόρενς θα κρατήσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία – εισιτήριο για ένα ακόμα Οσκαρ; Αυτή θα είναι άλλωστε η δεύτερη συνεργασία της με τη Σουσάνε Μπίερ, αφού, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο «Serena», στο οποίο υποδύεται την σύζυγο του Μπράντλεϊ Κούπερ στην Αμερική του οικονομικού Κραχ. Προς το παρόν, ετοιμαστείτε να τη δείτε στις… μπλε αποχρώσεις της Μυστίκ στο «X-Men: Days of Future Past» (διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ) και φυσικά στο «The Hunger Games: Catching Fire».