Buzz

Τζένιφερ Λόρενς, Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, μαζί για άλλες δυο ταινίες: «Οδηγός Επιτυχίας»!

στα 10

Η συνεργασία τους έγινε το hit της χρονιάς. Το μόνο λογικό επόμενο βήμα είναι να… επαναλάβουν, όσες φορές χρειαστεί.

Τζένιφερ Λόρενς, Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, μαζί για άλλες δυο ταινίες: «Οδηγός Επιτυχίας»!

«Είναι ο πιο αφοσιωμένος άνθρωπος που ξέρω. Είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της που ευθύνεται για το χαρακτήρα και την ακεραιότητά της. Η υποκριτική της είναι αβίαστη και κάνει τα πάντα να μοιάζουν εύκολα.» Αυτό το εγκώμιο έπλεξε ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, ο σκηνοθέτης του «Silver Linings Playbook / Οδηγός Αισιοδοξίας» στην πρωταγωνίστριά του, την Τζένιφερ Λόρενς, λίγες μέρες προτού βρεθούν κι οι δυο κάτω από τους προβολείς της 85ης Τελετής Απονομής των Οσκαρ, όπου η ταινία τους διεκδικεί βραβεία σε 8 κατηγορίες.

Με την υποστήριξη του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σκηνοθέτης και ηθοποιός ετοιμάζονται για άλλα δύο πρότζεκτ που θα τους φέρουν κοντά. Το ένα είναι ένα κοινωνικό δράμα που είχε τον προσωρινό τίτλο «American Bulls» και τώρα λέγεται απλώς «Untitled David O. Russell / Abscam Project». Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός απατεώνα που στη δεκαετία του ’70, ως πληροφοριοδότης, βοήθησε το FBI να καταδικάσει ένα διεφθαρμένο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, σε μια επιχείρηση που ονομάστηκε Abscam. Μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς, στην ταινία λέγεται ότι θα πρωταγωνιστούν ο Μπράντλεϊ Κούπερ (αναπόσπαστο μέλος της παρέας του «Silver Linings Playbook», ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Τζέρεμι Ρένερ, η Εϊμι Ανταμς και ο Λούις Σι Κέι. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και η Τζένιφερ Λόρενς θα δουλέψουν μαζί στο «The Ends of the Earth», του οποίου ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μόλις εξασφάλισε τα δικαιώματα. H ιστορία, σε σενάριο του Κρις Τέριο (του «Argo»), παρακολουθεί έναν κροίσο των πετρελαίων, τον Ερνεστ Μάρλαντ και την κάθοδό του στην καταστροφή, όταν δημοσιοποιείται μια παράνομη ερωτική σχέση του.

Οπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ θα δώσει το προβάδισμα στο «The Ends of the World», αφήνοντας το «Abscam Project» γι’ αργότερα. Προς το παρόν, όμως, ανυπομονούμε να δούμε με πόσα χρυσά αγαλματάκια θα φύγει η dream team το βράδυ της Κυριακής, μετά την απονομή των Οσκαρ.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.