Buzz

I Heart Louis C.K.

στα 10

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ κεφαλαιοποιεί την επιτυχία του «Silver Linings Playbook» συγκεντρώνοντας το καστ της επόμενη ταινίας του. Κι επιλέγει Louie!

I Heart Louis C.K.

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ είναι ένας κατεξοχήν άνισος σκηνοθέτης: στα υπέροχα «Spanking the Monkey», «Flirting With Disaster» και «Three Kings» έχει ν’ αντιτάξει το αμφιλεγόμενο «I Heart Huckabees» και το αμφίβολο «The Fighter». Αλλά φέτος έχει πραγματικά την τιμητική του, μια και το «Silver Linings Playbook» λειτουργεί ως οδοστρωτήρας βραβείων και μόλις απέσπασε 8 υποψηφιότητες για Οσκαρ, ανάμεσά τους και στις βασικές κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα για το «Silver Linings Playbook» και κάντε μια αναδρομή στην οσκαρική κούρσα όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη στιγμή από το τώρα για να στήσει ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ την επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι ένα κοινωνικό δράμα που είχε τον προσωρινό τίτλο «American Bulls» και τώρα λέγεται απλώς «Untitled David O. Russell / Abscam Project». Το σενάριο υπογράφει ο Ερικ Σίνγκερ (της φήμης του «The International» του Τομ Τίκβερ).

Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός απατεώνα που στη δεκαετία του ’70, ως πληροφοριοδότης, βοήθησε το FBI να καταδικάσει ένα διεφθαρμένο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου, σε μια επιχείρηση που ονομάστηκε Abscam.

Οι ηθοποιοί που προς το παρόν έχουν επιβεβαιωθεί για την ταινία συνθέτουν μια ανδρική dream team: Κρίστιαν Μπέιλ, Τζέρεμι Ρένερ και Μπράντλεϊ Κούπερ (πρωταγωνιστής και στο «Silver Linings Playbook»), συνοδεύονται από την Εϊμι Ανταμς και, όπως μόλις ανακοινώθηκε, τον Λούι Σι Κέι, τον ατίθασο stand up comedian που αγαπήσαμε στη σειρά «Louie», στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση μετά το «The Invention of Lying» του φίλου του, Ρίκι Τζερβέιζ.

Η ταινία προορίζεται για το τέλος του 2013, αλλά πολύ νωρίτερα απ’ αυτό, στις 31 Ιανουαρίου, θα δούμε στην Ελλάδα το «Silver Linings Playbook».