Buzz

Ναι, είναι γεγονός: Ο Μπράιαν Σίνγκερ ξανακάνει «X-Men»!

στα 10

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά, ή ίσως πιο υπερφυσικές δυνάμεις. Οπως φημολογούνταν εδώ και μέρες, ο Μπράιαν Σίνγκερ ξαναβάζει την υπογραφή του στο franchise που ο ίδιος δημιούργησε.

Ναι, είναι γεγονός: Ο Μπράιαν Σίνγκερ ξανακάνει «X-Men»!
Παρότι το «X-Men» είχε βγει πριν 12 χρόνια, τον Χιου Τζάκμαν αμούστακο δεν τον λες!

Απ’ όταν, πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε ότι ο Μάθιου Βον δε θα είναι ο σκηνοθέτης του «X-Men: Days of Future Past», της επόμενης ταινίας της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα τον διαδεχτεί, γυρίζοντας διαρκώς γύρω από ένα όνομα, που σήμερα επιβεβαιώθηκε.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ, ο σκηνοθέτης που το 2000 και το 2003, αντίστοιχα, έστησε μόνος το franchise με τα «X-Men» και «X2», επιστρέφει, πιο έμπειρος και πιο επιτυχημένος ακόμα, στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το «X-Men: Days of Future Past», που βρέξει-χιονίσει-αστράψει θα είναι έτοιμο για το ραντεβού του με το κοινό στις 18 Ιουλίου 2014.

Ενώ το «X-Men» σύστησε τους ήρωες του ομότιτλου κόμικ στο κινηματογραφικό κοινό και το «X2» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες υπερηρωικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας, ο Μπράιαν Σίνγκερ στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη, διατηρώντας το credit του παραγωγού στο «X-Men: First Class». η νέα ταινία, το «Days of Future Past», θα είναι συνέχεια του «First Class», θα παρακολουθεί δηλαδή τα νεανικά χρόνια των ηρώων και στο καστ θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι οι Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζένιφερ Λόρενς.

Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις πρώτες του δουλειές με τους «X-Men» μέχρι την τωρινή, ο Μπράιαν Σίνγκερ σκηνοθέτησε για την τηλεόραση («Mockingbird Lane») και για τον κινηματογράφο («Superman Returns», «Valkyrie», «Jack the Giant Slayer»), αλλά κυρίως ανέλαβε την παραγωγή σε εκπληκτικές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «House M.D.» και το διαδικτυακό «H+».

Ωστόσο η επιστροφή του ως σκηνοθέτη στο «X-Men: Days of Future Past» κάνει τον τίτλο της ταινίας να μοιάζει γραμμένος ειδικά για τον ίδιο!