Buzz

Ο Μπράιαν Σίνγκερ και η «Φασολιά»: Κάτι τεράστιο έρχεται προς το μέρος μας!

στα 10

Διασκευή και παρωδία του παραμυθιού του Τζακ και της Φασολιάς, η νέα ταινία του Μπράιαν Σίνγκερ, «Jack the Giant Killer» έχει καλοθρεμμένο τρέιλερ.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ και η «Φασολιά»: Κάτι τεράστιο έρχεται προς το μέρος μας!

Μετά τα «X-Men», ο Μπράιαν Σίνγκερ πιάνει τα μεταλλαγμένα φυτά. Το «Jack the Killer» βασίζεται, φυσικά, στο κλασικό παραμύθι «Ο Τζακ και η Φασολιά», αλλά το μεταφέρει σε κόσμους ακόμα πιο μαγικούς.

Στην ταινία, που εκτυλίσσεται στο μεσαίωνα, ένα αγροτόπαιδο φυτεύει, από λάθος, τα μαγικά φασόλια στη γη και στο γιγάντιο δέντρο που φυτρώνει άξαφνα, βρίσκεται παγιδευμένη η πριγκήπισσα. Ο Τζακ οργανώνει εκστρατεία εισβολής στον κόσμο των γιγάντων για να σώσει την πριγκήπισσα αλλά κινδυνεύει να καταστρέψει την προαιώνια ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων και των XL φίλων τους.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Νίκολας Χολτ, γνωστός από το τηλεοπτικό «Skins» και τους ρόλους του στο «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», το «A Single Man», αλλά και του μικρού αγοριού στο «About a Boy». Πριγκήπισσα είναι η Ελινορ Τόμλινσον, ο Μπιλ Νάι και ο Τζον Κάσαρ υποδύονται τα… δύο κεφάλια του δικέφαλου Βασιλιά των Γιγάντων, ο Στάνλεϊ Τούτσι μεταμορφώνεται σε ιππότη και συμμετέχει και ο Γιούαν ΜακΓκέγκορ που απουσιάζει από το τρέιλερ.

Το «Jack the Giant Killer» ετοιμάζεται για το εμπορικό αμερικανικό καλοκαίρι, μια και θα βγει στις αίθουσες, σε 3D, στις 15 Ιουνίου του 2012.