Buzz

O πρόλογος της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα παιχτεί στις αίθουσες

στα 10

Τουλάχιστον στις αμερικάνικες και μάλιστα, από όσα ακούγονται, πριν από την πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς.

O πρόλογος της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα παιχτεί στις αίθουσες

O Κρίστοφερ Νόλαν αγαπάει τους προλόγους. Πρόκειται για ένα trend το οποίο ξεκίνησε ο ίδιος με το «The Dark Knight» και του «The Dark Knight Rises» και αργότερα με το «Dunkirk» και τώρα το συνεχίζει με τη νέα του ταινία «Tenet», της οποία μάλιστα ο πρόλογος θα παιχτεί πριν τις IMAX προβολές του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», δίνοντας σε αρκετούς ένα ακόμα έναυσμα – όχι πως το χρειάζονταν δηλαδή – για να πάνε να δουν την ταινία.

Μην περιμένετε όμως ο συγκεκριμένος πρόλογος της ταινίας να κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο. Με τους προλόγους των «The Dark Knight» και «The Dark Knight Rises» ο πρόλογος αποτελούσε τα πρώτα 10 λεπτά των ταινιών αυτών, ενώ με το «Dunkirk» όσοι βρέθηκαν στις IMAX προβολές του «Rogue One», απόλαυσαν ένα κολάζ σκηνών από την πρώτη πράξη της ταινίας του, και κανένας από αυτούς δεν βρήκε τον δρόμο του online.

Διαβάστε ακόμα: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

nolan cannes 2018 607

Ο Νόλαν κρατά την υπόθεση της νέα του ταινίας ως επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για «μια επική περιπέτεια στον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπίας». Ακόμα και ένα τρέιλερ που προβλήθηκε στους κινηματογράφους, και το οποίο επίσης δεν εμφανίστηκε ποτέ online, όσοι το είδαν είπαν ότι ήταν οπτικά υπέροχο αλλά αρκετά μυστηριώδες. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν ο συγκεκριμένος πρόλογος θα παιχτεί και σε κάποιες ελληνικές αίθουσες.

Στην ταινία «Tenet», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου 2020, πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Αρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κένεθ Μπράνα, Κλεμένς Πόεσι, Ντίμπλ Καπαντία, Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Επίσης ο Νόλαν αποφάσισε αυτή την φορά να αλλάξει μουσική προσέγγιση στην ταινία του, και έτσι αυτή την φορά δεν συνεργάζεται με τον Χανς Ζίμερ αλλά με τον Λούντβιχ Γκόρανσον, τον βραβευμένο με Οσκαρ συνθέτη του «Black Panther».

Διαβάστε ακόμη