Φεστιβάλ / Βραβεία

To επόμενο φεστιβάλ του Sundance θα είναι ανοιχτό μόνο σε εμβολιασμένους

στα 10

Με την φετινή διοργάνωση να γίνεται σχεδόν αποκλειστικά online, το φεστιβάλ δεν παίρνει ρίσκα για την επιστροφή του στις αίθουσες.

To επόμενο φεστιβάλ του Sundance θα είναι ανοιχτό μόνο σε εμβολιασμένους

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης ήδη απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού για όλους παρίστανται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, και το φεστιβάλ του Sundance παρ΄ότι βρίσκεται ακόμη μήνες μακριά από την επόμενη διοργάνωσή του ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει την ίδια λογική.

Μετά από μια διοργάνωση που έγινε online (εκτός από κάποιες προβολές σε άλλες πόλεις και κυρίως σε drive in), το φεστιβάλ που ίδρυσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο Παρκ Σίτι της Γιούτα ανυπομονεί να επιστρέψει στις αίθουσες και δεν δείχνει διατεθειμένο να το διακινδυνεύσει.

Διαβάστε ακόμη: Ενα έργο που έχουμε ξαναδεί: Ξεκίνησαν οι πρώτες αναβολές από το νέο κύμα του Covid-19

Sundance 2015

Ετσι ανακοίνωσε πρόσφατα πως οι προβολές και οι δράσεις του το 2022, θα είναι ανοιχτές μόνο σε εμβολιασμένους θεατές κι επισκέπτες συμπεριλαμβανομένων και των σκηνοθετών και συντελεστών των ταινιών που θα προβάλλει.

Κι αυτό ακούγεται σαν ένα φεστιβάλ όπου -σε αντίθεση με τις Κάννες πρόσφατα- κάποιος μπορεί να νιώθει ασφαλής να επισκεφθεί.

Δείτε επίσης: Εμβόλια τώρα: Το Netflix και η Disney κάνουν το δίκαιο πράξη