Buzz

Βίντεο: οι σταρ τραγουδούν Prince σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του

στα 10

Aπό τον Κιτ «Τζον Σνόου» Χάρινγκτον μέχρι τον Ιθαν Χοκ, κι από την Σίντι Κρόφορντ μέχρι την Ελ Φάνινγκ, οι σταρ τραγουδούν (ή απαγγέλουν) στίχους του Prince σ' ένα βίντεο αφιερωμένο στα σημερινά του γενέθλια.

Βίντεο: οι σταρ τραγουδούν Prince σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του

Δεν έχουν κλείσει ακόμα ούτε δυο μήνες από το θάνατό του, η βιοψία βρήκε ότι ήταν εθισμένος στα οπιούχα παυσίπονα, όμως κανείς μας δεν έχει ξεχάσει και ούτε πρόκειται να ξεχάσει τον Prince. Η σημασία του έργου του, η επιδραστικότητα της μουσικής του, το funky χαμόγελο που βάζει ακόμα στα χείλη και το αμαρτωλό λίκνισμα στους γοφούς μας, αυτά δε θα πεθάνουν ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: This is what it sounds like when doves cry: Το Flix αποχαιρετά τον Prince και θυμάται τις φορές που φώτισε την μεγάλη οθόνη μία μικροκαμωμένη φιγούρα με τεράστιο εκτόπισμα...

Prince party 1999 607 3a

Οπως και με την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπόουι (το 2016 έχει σταθεί ανελέητο απέναντι στους ήρωές μας), έτσι και με τον Prince άσημοι φανς, διάσημοι σταρς όλοι έμειναν σοκαρισμένα μουδιασμένοι ή αυθόρμητα εκφραστικοί απέναντι στην είδηση του θανάτου του.

Σήμερα που θα ήταν τα γενέθλιά του, θα έκλεινα τα 58 του χρόνια, μία σειρά από σταρ δέχθηκαν την πρόκληση του περιοδικού W: να πάρουν χαλαρά κι αυθόρμητα μέρα σ' ένα βίντεο όπου θα τραγουδήσουν ή θα απαγγείλουν στίχους του μικρού πρίγκιπα.

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: