Buzz

Major Tom το νου σου! Ο Ντέιβιντ Μπόουι επιστρέφει για πάντα στο διάστημα!

στα 10

Λίγες μόνο ημέρες μετά από την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, ο Ντέιβιντ Μπόουι πέθανε σε ηλικία 69 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Μαζί του παίρνει την πιο συναρπαστική, σπουδαία και επιδραστική σελίδα της ιστορίας του rock 'n' roll.

Major Tom το νου σου! Ο Ντέιβιντ Μπόουι επιστρέφει για πάντα στο διάστημα!

«Ο Ντέιβιντ Μπόουι πέθανε ήρεμος σήμερα, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του, μετά από θαρραλέα 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. Αν και πολλοί από εσάς θα θέλετε να μοιραστείτε την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένεια σε αυτή τη στιγμή του θρήνου.»

Με αυτή την επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook, ο κόσμος μαθαίνει πως ο Ντέιβιντ Μπόουι είναι πια νεκρός, δύο μόλις μέρες μετά τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου με τίτλο «Blackstar».

Bowie Post

Διαβάστε ακόμη: The Actor Who Fell to Earth: Ολες οι φορές που ο Ντέιβιντ Μπόουι ευλόγησε με την παρουσία του το σινεμά!

O γιος του, σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον πατέρα του.

Στις 7 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε και το τελευταίο βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Μπόουι με τίτλο «Lazarus» και ειρωνικά τον ίδιο στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου να μιλάει για την ανάσταση και το θάνατο μαζί:


Φίλοι, θαυμαστές, κοινοί θνητοί και όλοι όσοι του χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη στέλνουν τους χαιρετισμούς τους:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: