Buzz

O Nτέιβιντ Μπόουι παντρεύεται την Τίλντα Σουίντον: δείτε το βίντεο κλιπ του «The Stars (are Out Tonight)»

στα 10

Το δεύτερο βίντεο κλιπ από το νέο δίσκο του Ντέιβιντ Μπόουι «The Next Day», βρίσκει τον 66χρονο θρύλο παντρεμένο με την Τίλτνα Σουίντον σε ένα «πειραγμένο» οικογενειακό μελόδραμα...

O Nτέιβιντ Μπόουι παντρεύεται την Τίλντα Σουίντον: δείτε το βίντεο κλιπ του «The Stars (are Out Tonight)»

Βλέποντας μαζί στο ίδιο βίντεο κλιπ τον Ντέιβιντ Μπόουι και την Τίλντα Σουίντον δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή...

Είτε ως μια σύγχρονη με τον Μπόουι μετενσάρκωσή του, είτε ως ένα πλάσμα που ζούσε ανέκαθεν στο ανδρόγυνο σύμπαν του 66χρονου θρύλου, η Σουίντον υποδύεται τη σύζυγο του Μπόουι σε μια ιστορία άχρονης urban οικιακής παραφροσύνης (κάτι ανάμεσα σε ένα θρίλερ και έναν χολιγουντιανό εφιάλτη) υπό τους ήχους του «The Stars (are Out Tonight)», του δεύτερου single από το «The Next Day» που μόλις κυκλοφόρησε.

2

Το βίντεο κλιπ υπογράφει η Ιταλίδα πολιτογραφημένη Καναδή καλλιτέχνης, φωτογράφος και σκηνοθέτις, Φλόρια Σιγκισμόντι, η οποία έχει σκηνοθετήσει βίντεο κλιπ για τους Sigur Ros, τους Muse, τους Interpol, τον Λέοναρντ Κοέν, τους White Stripes, τον Μέριλιν Μάνσον και έχει σκηνοθετήσει και το «Τhe Runaways» με την Κρίστεν Στίουαρτ και την Ντακότα Φάνινγκ.

Εκτός από τον Μπόουι και την Σουίντον, στο βίντεο πρωταγωνιστούν ως ένα νεαρό ζευγάρι εισβολέων ικανών να καταστρέψουν ακόμη και την πιο ιδανική οικογενειακή ευτυχία, η Σάσκια Ντε Μπρο, το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία και ο Αντρέι Πέζικ, το σούπερ ανδρόγυνο μοντέλο βοσνιακής και κροατικής καταγωγής από την Αυστραλία - μια αναφορά όχι μόνο στα χρόνια της νιότης του Ντέιβιντ Μπόουι αλλά και στην ανδρόγυνη περσόνα της Τίλντα Σουίντον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Περισσότερος Ντέιβιντ Μπόουι