Buzz

Πώς να γίνεις viral στο διάστημα: το «Space Oddity» στο φυσικό του χώρο

στα 10

Είναι το ωραιότερο βίντεο που θα δείτε σήμερα και είναι ήδη δικαιολογημένα viral και trending topic σε όλον τον κόσμο. Ο αποχαιρετισμός του Κρις Χάντφιλντ από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αφιερωμένος στην ιδιοφυία του Ντέιβιντ Μπόουι ή άλλιώς πως ακούγεται το «Space Oddity» στο διάστημα...

Πώς να γίνεις viral στο διάστημα: το «Space Oddity» στο φυσικό του χώρο

Το όνομα του Κρις Χάντφιλντ δεν είναι άγνωστο.

Με τη συνεχή του επικοινωνία με τη Γη υπήρξε τους τελευταίους μήνες ο διασημότερος αστροναύτης που βρέθηκε ποτέ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), μεταφέροντας στα social media εικόνες από το Διάστημα, μοιράζοντας τις εμπειρίες του από την παραμονή του εκεί, αλλά και τοπία απ' όλον τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία και αυτά της Ελλάδας τον Ιανουάριο που μας πέρασε που έγιναν ανάρπαστα μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Φεύγοντας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ο Χάντφιλντ φύλαξε όμως τη μεγαλύτερη έκπληξη: μια ηχογράφηση του «Space Oddity» του αριστουργηματικού κομματιού του Ντέιβιντ Μπόουι που έγινε μέσα στον Διαστημικό Σταθμό. Το tweet που ελευθέρωσε το βίντεο κλιπ στη Γη έγραφε: «Τιμώντας την ιδιοφυία του Ντέιβιντ Μπόουι, να το "Space Oddity", ηχογραφημένο στο Διάστημα. Μια τελευταία ματιά του Κόσμου.»

2

Δείτε το βίντεο παρακάτω και αν συγκινηθείτε είναι μόνο γιατί τόσα χρόνια μετά «Planet Earth is blue and there's nothing I can do»:

Περισσότερος Ντέιβιντ Μπόουι εδώ.