Buzz

FALLINLOVE2NITE: ακούστε το τραγούδι του Prince και της Ζόι Ντεσανέλ

στα 10

Θυμάστε το Super Bowl επεισόδιο του «New Girl» με σπάνια εμφάνιση Prince? Σήμερα κυκλοφόρησε ολόκληρο το τραγούδι που ηχογράφησε σε ντουέτο με την Ζόι Ντεσανέλ. Οσοι θέλουν να ερωτευτούν απόψε να πατήσουν το play...

FALLINLOVE2NITE: ακούστε το τραγούδι του Prince και της Ζόι Ντεσανέλ

Μία full version του τραγουδιού «FALLINLOVE2NITE» κυκλοφόρησε στα social media. Πρόκειται για το κομμάτι που υπογράφησαν ως ντουέτο ο Prince και η Ζόι Ντεσανέλ, μαζί με την «funk 'n' roll» μπάντα του καλλιτέχνη, τους 3RDEYEGIRL.

Το τραγούδι ακουγόταν στο διαβόητο πλέον επεισόδιο του «New Girl» που προβλήθηκε αμέσως μετά το Super Bowl και ήθελε τους ήρωες καλεσμένους σε πάρτι του Prince και τον ίδιο να τους δίνει συμβουλές για την ερωτική τους ζωή.

Το επεισόδιο έσπασε ρεκόρ στις τηλεθεάσεις προσελκώντας 25.8 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική και δίνοντάς του ένα 11.1 ποσοστό ανάμεσα στις ηλικίες 18-49. Κάτι που αποδεικνύει ότι ο πάλαι ποτέ ακριβοθώρητος Prince κάνει come back με τρελό following.

Και ήταν ο ίδιος ο οποίος προσέγγισε τους παραγωγούς της σειράς δηλώνοντας μεγάλος φαν και ότι θα δεχόταν να κάνει κάτι περισσότερο από ένα cameo. Kι έτσι του έγραψαν έναν ρόλο που ταίριαζε με το σόου, τους ήρωες, το goofy χιούμορ της σειράς. Το αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε από τον Prince ως «awesome».

Και το ντουέτο του με την Ζόι κάτι τέτοιο είναι. Και άκρως κολλητικό. Ακούστε το...

.

Διαβάστε ακόμα: