Buzz

Μήπως το «Star Trek» του Ταραντίνο δεν έχει ακυρωθεί τελικά;

στα 10

Live long and prosper, Κουέντιν.

Μήπως το «Star Trek» του Ταραντίνο δεν έχει ακυρωθεί τελικά;

Είχε κάνει την έκπληξη, δηλώνοντας πως το όνειρο του ήταν να γυρίσει μία R-Rated «Star Trek» ταινία. Λίγους μήνως μετά, ο Κουέντιν Ταραντίνο ανακοίνωνε πως αποχωρεί από το πρότζεκτ αυτό για να κάνει κάτι πολύ πιο... «μικρό».

Το καλοκαίρι έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω: η ιδέα του ήταν ένα «gangster Star Trek»! Μία ταινία βασισμένη σε ένα κλασσικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Star Trek». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το επεισόδιο 17 από την δεύτερη σεζόν της σειράς με τίτλο «A Piece of the Action», στο όποιο ο Κερκ, ο Σποκ και ο ΜακΚόι πάνε στον πλανήτη Sigma Iota II για να βρουν πως οι κάτοικοί του είναι ντυμένοι ως γκάνγκστερς έχοντας υποπολυβόλα όπλα και ζουν σαν να βρίσκονται στην Αμερική της δεκαετίας του ’20.

Σήμερα, ο συνσεναριογράφος του στο πρότζεκτ Μαρκ Λ. Σμιθ («The Revenant») αποκαλύπτει ότι το σενάριο είναι έτοιμο!

«Το γράψαμε το σενάριο του "Star Trek" με τον Ταραντίνο. Κι είναι κάτι παραπάνω από ένa sci-fi σενάριο. Μάς δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουμε κάτι μεγαλύτερο, πιο ευρύ...»

Star Trek Tarantino 607

Η ταινία είναι βασισμένη στον Κάπτεν Κερκ, και την αγάπη του Ταραντίνο και για τον ήρωα αλλά και για τον Κρις Πάιν. «Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πώς γράψαμε τον Κάπτεν Κερκ» συμπλήρωσε ο Σμιθ. «Συνήθως έχεις στο μυαλό του τον Γουίλιαμ Σάτνερ, αλλά τώρα πια τον Κρις Πάιν, ο οποίος παίζει τον Κερκ, ο οποίος είναι ο Σάτνερ. Εχει πλάκα!»

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι κατά πόσο ο Ταραντίνο θα μείνει στα credits ως σεναριογράφος και θα παραδώσει το πρότζεκτ σε κάποιον άλλον. Αν θα αλλάξει γνώμη και θα γυρίσει την ταινία. Ή αν όλο το πρότζεκτ θα ναυαγήσει.

Live long and prosper βρε Κουέντιν και άσε τα πείσματα για «τις δέκα μόνο ταινίες της φιλμογραφίας σου».

Διαβάστε περισσότερα: