Buzz

O Κουέντιν Ταραντίνο ήθελε να γυρίσει μια γκανγκστερική ταινία «Star Trek»

στα 10

Μπορεί ο Ταραντίνο να αποχώρησε από το πρότζεκτ, αλλά η ιδέα που είχε ακούγεται σίγουρα αρκετά ενδιαφέρουσα.

O Κουέντιν Ταραντίνο ήθελε να γυρίσει μια γκανγκστερική ταινία «Star Trek»

Μπορεί το όνειρο του ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο θα γύριζε μια ακατάλληλη «Star Trek» ταινία να κράτησε πολύ λίγο, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως αποχωρεί από το πρότζεκτ αυτό για να κάνει κάτι πολύ πιο... «μικρό», όμως αυτό δεν μας εμπόδισε από το να αναρωτηθούμε για το τι επρόκειτο να ήταν. Και τώρα έχουμε μια μικρή ιδέα.

Σύμφωνα με το Deadline η ιδέα του Ταραντίνο, την οποία έγραψε σε ένα πρώτο σχέδιο σεναρίου ο σεναριογράφος του «The Revenant» Μαρκ Λ. Σμιθ, βασίζεται σε ένα κλασσικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Star Trek» το οποίο αφορά γκάνγκστερς και εξελίσσεται κυρίως στην Γη της δεκαετίας του ’30. Το συγκεκριμένο επεισόδιο στο οποίο αναφέρεται, είναι το επεισόδιο 17 από την δεύτερη σεζόν της σειράς με τίτλο «A Piece of the Action», στο όποιο ο Κερκ, ο Σποκ και ο ΜακΚόι πάνε στον πλανήτη Sigma Iota II για να βρουν πως οι κάτοικοί του είναι ντυμένοι ως γκάνγκστερς έχοντας υποπολυβόλα όπλα και ζουν σαν να βρίσκονται στην Αμερική της δεκαετίας του ’20.

Διαβάστε ακόμα: «Kill Bill 3»: Η Βιβίκα Φοξ θέλει την Ζεντάγια στο ρόλο της ενήλικης πλέον κόρης της που ζητά εκδίκηση

star trek 607

Ολο αυτό μοιάζει αρκετά ως κάτι που θα περιμέναμε να γυρίσει ο Ταραντίνο και αν αναλογιστούμε το πως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος την ταινία αυτή, ως «ένα Pulp Fiction στο διάστημα», τότε όλο αυτό πραγματικά δείχνει πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Τότε ο Ταραντίνο είχε δηλώσει πως «νομίζω πως θα κάνουν την ταινία, απλά εγώ δεν νομίζω να την σκηνοθετήσω. Είναι ένα καλό σενάριο. Πρέπει να την κάνουν οπωσδήποτε και θα χαρώ αρκετά να πάω και να τους δώσω μερικές σημειώσεις που είχα γράψει στην πρώτη ιδέα σεναρίου.»

Πάντως πληροφορίες θέλουν πως στούντιο της Paramount εξετάζει να πάρει την ιδέα αυτή του Ταραντίνο και να κάνει ένα τύπου spin-off, στο στυλ του «Logan», αντί να είναι ένα μέρος του κυρίου franchise.