Buzz

«Spit out the gum, sister!»: Δείτε 2 clip από το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον

στα 10

Η νέα ταινία του Γουες Αντερσον, το «Moonrise Kingdom», με κάθε νέο υλικό της μας προετοιμάζει για αγνή quirky απόλαυση.

«Spit out the gum, sister!»: Δείτε 2 clip από το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον

Το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον ετοιμάζεται ν’ αποτελέσει την επίσημη πρεμιέρα του φετινού Φεστιβάλ Καννών σ’ ένα μήνα από τώρα. Εν τω μεταξύ, μας προσκαλεί σιγά-σιγά στο γνωστό κι αγαπημένο σύμπαν του δημιουργού της, με υπέροχα νέα υλικά!

Πρώτα πήραμε μάτι από τα γυρίσματα, μετά συναντήσαμε το πρώτο τρέιλερ, ύστερα κυκλοφόρησαν επίσημες φωτογραφίες, πριν λίγες μέρες παίξαμε με τις διαδραστικές αφίσες και σήμερα, βλέπουμε δύο κλιπ από την ταινία.

«Φτύσε την τσίχλα, κοπελιά!» Ο Τζέισον Σουόρτσμαν μοιάζει να παίρνει σοβαρά το ρόλο του ως πνευματικού – παρά την προσκοπική του περιβολή – και κηρύττει τη σημασία και τη σοβαρότητα του γάμου στη Σούζι και τον Σαμ, δυο παιδιά που το έσκασαν μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν, την ώρα που μια μεγάλη καταιγίδα κατευθύνεται προς το νησί όπου ζουν… Δείτε το πρώτο κλιπ που έρχεται από το HITFIX



Στο δεύτερο αφού η Σουζι και ο Σαμ το έχουν σκάσει, ο Μπρους Γουίλις οργανώνει την ομάδα που θα τους αναζητήσει δείχνοντας τις ηγετικές του ικανότητες, ακόμη κι αν μέχρι να έρθει βοήθεια, θα αναγκαστεί να κάνει βοηθούς του μια ομάδα από πιτσιρίκια. Το ένα μάλιστα με επίδεσμο στο μάτι...