Buzz

Νέες φωτογραφίες από το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον!

στα 10

Ηδη ανάμεσα στις πολυαναμενόμενες ταινίες για το επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών, αλλά και ολόκληρο το 2012, το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον μας προσφέρει μια κλεφτή ματιά στον κόσμο του μέσα από τρεις νέες φωτογραφίες.

Νέες φωτογραφίες από το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον!

Στην πρώτη του ταινία μετά το «Fantastic Mr. Fox» του 2009, ο Γουες Αντερσον επιστρέφει πιο vintage, πιο technicolor και πιο ποπ από ποτέ.

Η δική του εκδοχή πάνω στον κλασικό μύθο των εραστών που το σκάνε από την καταπίεση της άχρωμης ζωής τους για να ζήσουν την πολύχρωμη περιπέτεια εκτός...πραγματικότητας μοιάζει ήδη από το τρέιλερ με μια ταινία που θα προκαλέσει ρίγη ενθουσιασμού στους φανατικούς του Αντερσον, μια νέα εκδοχή πάνω στα ανεξιχνίαστα μυστήρια της ορνιθολογίας και - γιατί όχι; - ένα πείραμα για το πως θα γύριζε ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ το «Pierrot Le Fou» με φόντο τα αμερικανικά sixties και με δύο παιδιά στους ρόλους του Πιερό (Ζαν Πολ Μπελμοντό) και της Μαριάν (Ανα Καρίνα).

Γραμμένο από τον ίδιο τον Αντερσον και τον Ρόμαν Κόπολα το «Moonrise Kingdom» αφηγείται την ιστορία του Σαμ, ενός δωδεκάχρονου πρόσκοπου που ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Αμερικής τη δεκαετία του '60. Ο έρωτας του για ένα συνομίληκο του κορίτσι, θα οδηγήσει τους δύο «εραστές» στο να το σκάσουν από τα σπίτια τους ξεκινώντας ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μέσα στο δάσος. Γονείς, σερίφηδες και λοιποί έκπληκτοι ενήλικες θα οργανώσουν ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τα δύο παιδιά, ανακαλύπτοντας φυσικά πως ό,τι ζούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν παρά μια ψευδαίσθηση πραγματικής ζωής.

Μετά το τρέιλερ (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) που μας άνοιξε την όρεξη για νέο Γουες Αντερσον, τρεις νέες φωτογραφίες έρχονται να φωτίσουν το vintage παστέλ σύμπαν των κυνηγημένων εραστών του που, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούν, θα πρωταγωνιστήσουν στο άνοιγμα του Φεστιβάλ Καννών το Μάιο που μας έρχεται.

Στο «Moonrise Kingdom» πρωταγωνιστούν οι: Εντουαρντ Νόρτον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μπρους Γουίλις, Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και οι δύο νεαροί Τζάρεντ Γκίλμαν και Κάρα Χέιγουορντ.

Ποιος μπορεί να περιμένει;

Διαβάστε περισσότερα για το «Moonrise Kingdom» και δείτε τα δύο διαφημιστικά της Hyundai που σκηνοθέτησε πρόσφατα ο Γουες Αντερσον.