Buzz

Σκηνές, αδιάβροχα, πρόσκοποι. Γυρίσματα για το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον

στα 10

Μια σειρά από φωτογραφίες, κυρίως από σκηνές μιας κατασκήνωσης, αλλά και μια θολή εικόνα του Εντουαρντ Νόρτον που εμφανίστηκαν στη σελίδα της ταινίας στο imdb, ξεκίνησαν το παιχνίδι της δημοσιότητας για την καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον.

Σκηνές, αδιάβροχα, πρόσκοποι. Γυρίσματα για το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον
Εντουαρντ Νόρτον pixelated!

Μετά το animated «Ο Απίθανος κος Φοξ», ο Αντερσον γυρίζει με ηθοποιούς και μάλιστα με ηθοποιούς όπως ο Μπιλ Μάρεϊ, η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, η Τίλντα Σουίντον, ο Εντουαρντ Νόρτον και ο Μπρους Γουίλις.

Πρωταγωνιστές εν τούτοις είναι δυο μάλλον άγνωστοι νεαροί, ο Τζάρεντ Γκίλμαν και η Κάρα Χέιγουορντ, που υποδύονται δυο παιδιά που ερωτεύονται σε μια επαρχιακή πόλη της Αμερικής στη δεκαετία του '60.

Οταν το σκάνε από τα σπίτια τους, όλη η πόλη αναστατώνεται και μια μεγάλη έρευνα ξεκινά για να τους βρουν και να τους φέρουν πίσω, στην οποία συμμετέχει και μια ομάδα προσκόπων –εξ ού και οι φωτογραφίες.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Γουες Αντερσον και τον Ρόμαν Κόπολα και η έξοδος της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται το καλοκαίρι του 2012.