Buzz

Μια interactive αφίσα για τον κάθε ήρωα του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον

στα 10

Δεν μπορείτε να τις κολλήσετε στον τοίχο σας, αλλά μπορείτε να παίξετε μαζί τους. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πράγματα που κάνεις τις αφίσες των ηρώων του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον...συλλεκτικές.

Μια interactive αφίσα για τον κάθε ήρωα του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον

Οι αφίσες των ηρώων της καινούριας ταινίας του Γουες Αντερσον μοιάζουν με την υπόσχεση που έχει δώσει μέχρι στιγμής η υπόθεση και το τρέιλερ του «Moonrise Kingdom».

Είναι το ίδιο ρετρό, το ίδιο σουρεαλιστικές και το ίδιο «παιχνιδιάρικες», παστέλ και vintage και μαζί, ενδεικτικές ενός σύμπαντος που μοιάζει παιδικό και ενήλικο μαζί, αθώο και βίαιο την ίδια ακριβώς στιγμή, μια στιγμή στο χρόνο όπου ο έρωτας δύο παιδιών γίνεται η αιτία και η αφορμή για την ενηλικίωση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Μέσα από ένα interactive παιχνίδι ζωντανεύουν γονείς, αρχηγοί προσκόπων, αστυνομικοί και κοινωνικοί λειτουργοί, όλοι όσοι δηλαδή θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί στην έναρξη του 65ου Φεστιβάλ Καννών στις 16 Μαΐου, όπου το «Moonrise Kingdom» θα κάνει την επίσημη παγκόμια πρεμιέρα του.

Γνωρίστε τους έναν προς έναν (κλικ στις μικρές φωτογραφίες κάθε πόστερ), διαβάστε περισσότερα για την ταινία και ορκιστείτε στην προσκοπική σας τιμή!

O Μπρους Γουίλις είναι ο Captain Sharp

H Κάρα Χέιγουορντ είναι η Suzy

Ο Μπιλ Μάρεϊ και η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είναι οι Bishops

Η Τίλντα Σουίντον είναι επικεφαλής των Social Services

Ο Τζάρεντ Γκίλμαν είναι ο Sam

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν είναι ο Cousin Ben

Ο Εντουαρτ Νόρτον είναι ο Scout Master Ward