Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ αποδεικνύει ότι... δε μασάει!

στα 10

Σε λίγες ώρες θα παρουσιάσει τα βραβεία ΕΜΜΥ. Καλεσμένος του Τζέιμς Κόρντεν απέδειξε ότι έχει τον ανταγωνισμό για... πρωινό. Δείτε το βίντεο.

Ο Τζίμι Κίμελ αποδεικνύει ότι... δε μασάει!

Το καινούργιο παιχνίδι στο late night show του Τζέιμς Κόρντεν είναι στην ουσία μία παραλλαγή του «θάρρος ή αλήθεια».

Οι παίκτες έχουν ετοιμάσει δύσκολες ερωτήσεις που σίγουρα θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο και τον προκαλούν: αν δε θέλει να απαντήσει, πρέπει να φάει κάτι από τα αηδιαστικά μεζεδάκια που βρίσκονται μπροστά του.

Δείτε κι αυτό: Το βίντεο της μέρας: οι Τζον Κραζίνσκι & Τζέιμς Κόρντεν αναπαριστούν διάσημες ταινίες

Jimmy Kimmel James Corden 607

Το παιχνίδι ονομάζεται «Spill Your Guts or Fill Your Guts» και σίγουρα θες να βγάλεις τα άντερά σου ακόμα και από την ασφαλή απόσταση του καναπέ σου: γιατί όποιος δε θέλει να απαντήσει για το ποιος ήταν «ο πιο αντιπαθής καλεσμένος του» ή «ποιον θεωρεί τον χειρότερο συνάδελφο στην late night tv» τότε πρέπει να φάει όρχεις βούβαλου, σάπια αυγά ή να πιει τα σωθικά ψαριού στο μπλέντερ ως smoothie.

Αυτό το είδατε; Η Μεγκ Ράιαν επιστρέφει (σε μια σαπουνόπερα γραμμένη από την Beyonce!)

Jimmy Kimmel James Corden 607 2

Βέβαια, ο Τζέιμς Κόρντεν θα έπρεπε να ξέρει ποιον έχει μπροστά του. Πανέτοιμος να παρουσιάσει τα ΕΜΜΥ απόψε, ο Τζίμι Κίμελ έχει αποδέιξει πολλές φορές με το ανίερο, τολμηρό χιούμορ του ότι δεν καταπίνει bullshit. Αλλά, με τον ίδιο γενναίο τρόπο μπορεί να καταπιεί bulls balls.

Δείτε το βίντεο. Δεν περιγράφουμε άλλο.

.

Δείτε περισσότερα βίντεο: