Industry

Το «Spider-Man: No Way Home» έφτασε στην τρίτη θέση του αμερικάνικου box office όλων των εποχών

στα 10

Με 760.9 εκατομμύρια δολάρια έριξε το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον στην τέταρτη θέση. Τι συμβαίνει όμως με την παγκόσμια κατάταξη;

Το «Spider-Man: No Way Home» έφτασε στην τρίτη θέση του αμερικάνικου box office όλων των εποχών

To «Spider-Man: No Way Home» συνεχίζει να κατακτά την μια κορυφή του box office πίσω από την άλλη.

Αφού ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office εν μέσω πανδημίας, η ταινία του Τζον Γουάτς κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του αμερικάνικου box-office φτάνοντας τα 760.9 εκατομμύρια δολάρια, ρίχνοντας έτσι το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον, με τα 760.5 εκατομμύρια δολάρια, στην τέταρτη θέση. Αυτές οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι τρεις φορές περισσότερες από την επόμενη ταινία με τα περισσότερα έσοδα της εποχής της πανδημίας, η οποία είναι το «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» της Disney και της Marvel με 224 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Πλήθος ανακοινώσεων από την Paramount για τις επερχόμενες παραγωγές της

spider-man no way home

Από ό,τι όμως φαίνεται η πορεία του «Spider-Man» θα σταματήσει κάπου εκεί μιας και χρειάζεται πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για να ρίξει από την δεύτερη θέση το «Avengers: Endgame» με 858 εκατομμύρια δολάρια, και σίγουρα πολλά περισσότερα για να φτάσει στην κορυφή στην οποία βρίσκεται το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» με 936 εκατομμύρια δολάρια.

Στο παγκόσμιο box office η ταινία βρίσκεται στην έκτη θέση με 1.8 δισεκατομμύριο δολάρια και δύσκολα θα ξεπεράσει τις επόμενες ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει να σπάσουν το φράγμα των 2 δις. Ετσι, τουλάχιστον εκεί, το «Avatar» μπορεί να κάθεται ακόμα περήφανο στην πρώτη θέση με 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια.