Buzz

Λέτε να βλέπεται το «Serena»; Ομορφες νέες φωτό με Τζένιφερ Λόρενς και Μπράντλεϊ Κούπερ

στα 10

Ετοιμη εδώ και δυο χρόνια, η ταινία εποχής της Σουζάνε Μπίερ με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές «ξεσκονίζεται» και κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου τον Οκτώβριο.

Λέτε να βλέπεται το «Serena»; Ομορφες νέες φωτό με Τζένιφερ Λόρενς και Μπράντλεϊ Κούπερ

Τα γυρίσματα του «Serena» της Σουζάνε Μπίερ ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 2012 στα στούντιο Μπαράντοφ στην Τσεχία. Από τότε και μέχρι την ανακοίνωση πως το φιλμ θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λονδίνο τον ερχόμενο Οκτώβριο, πέρασαν σχεδόν δυόμιση χρόνια και 18 ολόκληροι μήνες post-production. Οι αρχικές φήμες για την καθυστέρηση ήθελαν την παραγωγή να αποφεύγει να κυκλοφορήσει την ταινία την ίδια εποχή που το «American Hustle» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ (με τους Λόρενς και Κούπερ) έμπαινε στην οσκαρική κούρσα. Πολλοί υπέθεσαν, επίσης, πως η Σουζάνε Μπίερ ήθελε να αφήσει λίγο χρόνο να περάσει ανάμεσα στην προηγούμενή της ταινία, το «Love is All you Need», μόνο που στα χρόνια που μεσολάβησαν η Δανέζα σκηνοθέτης γύρισε ακόμη μια ταινία, το «A Second Chance», που έκανε ήδη την πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Πάντως το «Serena» θα κάνει, εσπευσμένα πλέον, την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2014, έχοντας εξασφαλίσει διανομή στη Μ. Βρετανία αλλά παραδόξως - αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μια ταινία με την Τζένιφερ Λόρενς - όχι και στην Αμερική. Στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο, σε διανομή Village. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ήταν εντυπωσιακό (δείτε το εδώ), τουλάχιστον ως προς την αναμφισβήτητή χημεία του Κούπερ και της Λόρενς (στην τρίτη τους κοινή εμφάνιση στο σινεμά μετά το «Silver Linings Playbook» και το «American Hustle») στους ρόλους ενός νιόπαντρου ζευγαριού που προσπαθεί να σώσει την αυτοκρατορία ξυλείας του από την οικονομική κρίση στη Βόρεια Καρολίνα της δεκαετίας του '20. Δείτε παρακάτω νέες φωτογραφίες από την ταινία για να μπείτε στην ατμόσφαιρα.

Διαβάστε ακόμη:

serena 01 607

serena 02 607

serena 03 607

serena 04 607

serena 05 607

serena 06 607

serena 07 607

serena 08 607

serena 09 607

serena 10 607

serena 11 607

serena 12 607

serena 13 607

serena 14 607

serena 15 607