Buzz

Η Σίρσα Ρόναν αντιμέτωπη με τον έγγαμο βίο στο πρώτο τρέιλερ του «On Chesil Beach»

στα 10

Η Ιρλανδή ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη φορά, μετά την πολυβραβευμένη «Εξιλέωση», σε μια κινηματογραφική διασκευή μυθιστορήματος του Ιαν ΜακΓιούαν.

Η Σίρσα Ρόναν αντιμέτωπη με τον έγγαμο βίο στο πρώτο τρέιλερ του «On Chesil Beach»

Καλοκαίρι του 1962. Ο Eντουαρντ και η Φλόρενς, δύο αθώοι νεαροί νιόπαντροι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντόρσετ. Καθώς δειπνούν στα δωμάτιά τους, παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται…

Αυτή είναι η υπόθεση του «Στην Ακτή», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του «On Chesil Beach», που κυκλοφόρησε το 2007 για να γίνει ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα του Ιαν ΜακΓιούαν.

Διαβάστε ακόμη: «Κωμικός ρεαλισμός»: δείτε πώς η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθέτησε το «Lady Bird»

On Chesil Beach 607

Δεδομένου ότι η Σίρσα Ρόναν οφείλει την πρώτη της μεγάλη επιτυχία σε μια άλλη κινηματογραφική διασκευή μυθιστορήματος του Βρετανού συγγραφέα, την «Εξιλέωση» του Τζο Ράιτ, που της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Οσκαρ, σε ηλικία μόλις 13 ετών, δεν είναι να απορεί κανείς που η Ιρλανδή ηθοποιός αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στο «On Chesil Beach», όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σεξουαλική και κοινωνική καταπίεση, και την έλλειψη οικειότητας ενός μάλλον πρόωρου γάμου.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον πρωτοεμφανιζόμενο Ντόμινικ Κουκ, το σενάριο στον ίδιο τον ΜακΓιούαν, ενώ συμπρωταγωνιστεί ο Μπίλι Χάουλ, τον οποίο γνωρίσαμε στη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάιο.


Διαβάστε ακόμη

On Chesil Beach poster 607