Buzz

To «Salem’s Lot» του Στίβεν Κινγκ θα γίνει ταινία

στα 10

Καμία έκπληξη καθώς άλλο ένα βιβλίο του μαιτρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται για την κινηματογραφική μεταφορά του.

To «Salem’s Lot» του Στίβεν Κινγκ θα γίνει ταινία

Το ότι ένα ακόμα βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται για την κινηματογραφική του μεταφορά σίγουρα, πλέον, δεν εκπλήσσει κανέναν ειδικά μάλιστα μετά και τις εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ταινιών που βασίστηκαν σε κάποιες από τις ιστορίες του. Αλλη μια από αυτές ετοιμάζεται να προστεθεί στην αυξανόμενη αυτή λίστα, το «Salem’s Lot», το οποίο πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο που έγραψε ο Κινγκ και κυκλοφόρησε το 1975.

Διαβάστε ακόμα: Για κάποιο λόγο η ταινία «Οι Αλλοι» του Αλεχάντρο Αμεναμπάρ ετοιμάζεται για το ριμέικ της

Η ιστορία του βιβλίο επικεντρώνεται σε μια επαρχιακή πόλη της Νέας Αγγλίας η οποία φαίνεται πως έχει κατακλυστεί από αιμοδιψής βρικόλακες. Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει μεταφερθεί ήδη δυο φορές στη τηλεόραση ως μια σειρά, μια το 1979 σε σκηνοθεσία του Τόμπι Χούπερ και άλλη μια φορά το 2004.

Αυτή την φορά την σκηνοθεσία και το σενάριό της έχει αναλάβει ο Γκάρι Ντάουμπερμαν, σκηνοθέτης του «Annabelle Comes Home» και σεναριογράφος του «Αυτό», με τους Τζέιμς Γουάν, Ρόι Λι και Μαρκ Γουόλπερ να κάνουν την παραγωγή. Πέρα από αυτά τα, αρκετά ευχάριστα, νέα τίποτε άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταινία – ούτε ποιο θα είναι το καστ της αλλά ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν και το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρείται ίσως ένα από τα διφορούμενα, με τέτοια ονόματα από πίσω της η ταινία ίσως καταφέρει να συνεχίσει το σερί των τελευταίων κινηματογραφικών επιτυχιών.

Διαβάστε ακόμα: H «Carrie» ετοιμάζεται να εξαπολύσει τις δυνάμεις της στην τηλεόραση

salem's lot 607