Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Lykke Li τραγουδούν Μπομπ Μάρλεϊ σε ένα νέο κλιπ από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Ο Γκόσλινγκ και η Σουηδή ποπ σταρ μοιράζονται μια σκηνή ως παλιοί εραστές, σε ένα ακόμα κλιπ από την ταινία που διαδραματίζεται στο Οστιν του Τέξας.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Lykke Li τραγουδούν Μπομπ Μάρλεϊ σε ένα νέο κλιπ από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

Μπορεί το τελευταίο (ολοκληρωμένο) φιλμ του Τέρενς Μάλικ, «Song to Song», να εισέπραξε εξαιρετικά αντιφατικές κριτικές αμέσως μετά την πρόσφατη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του SXSW, ωστόσο η ταινία δεν έχει σταματήσει να προκαλεί συζητήσεις και να βρίσκεται στην επικαιρότητα, είτε πρόκειται για την απρόσμενη εμφάνιση του ακριβοθώρητου δημιουργού της σε ένα πάνελ του φεστιβάλ είτε για τα στοιχήματα σχετικά με το ποιος από τους σταρ της κόπηκε στο μοντάζ (κατά την προσφιλή συνήθεια του Μάλικ).

Διαβάστε ακόμη: Ο ακριβοθώρητος Τέρενς Μάλικ συζητά με τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε ένα 30λεπτο βίντεο – Δείτε το!

Παράλληλα, με την ταινία να κυκλοφορεί σήμερα στις αμερικανικές αίθουσες, αποσπάσματα από το φιλμ δημοσιεύονται τον τελευταίο καιρό το ένα μετά το άλλο, σε μια προσπάθεια να εξάψουν το ενδιαφέρον του κοινού με κράχτη κυρίως την παρουσία των Ράιαν Γκόσλινγκ και του Μάικλ Φασμπέντερ.

Το πιο πρόσφατο κλιπ που κυκλοφόρησε περιλαμβάνει μια προσωπική σκηνή του Ράιαν Γκόσλινγκ με τη Σουηδή ποπ σταρ Lykke Li (η μουσικός υποδύεται στην ταινία μια παλιά φλόγα του χαρακτήρα του Γκόσλινγκ), να τραγουδούν μια διασκευή στο «It Hurts to Be Alone» του Μπομπ Μάρλεϊ – πάντα με τη χαρακτηριστικά αεικίνητη και αιθέρια κινηματογράφηση του Μάλικ να τους περιτριγυρίζει.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη