Buzz

Αυτό που ο Ράιαν Γκόσλινγκ έφαγε μπουνιά από τον Χάρισον Φορντ

στα 10

Πολύ μακριά από τα μουσικοχορευτικά του «La La Land», ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήρθε αντιμέτωπος με τη γροθιά του Ιντιάνα Τζόουνς, στα γυρίσματα του «Blade Runner 2049»!

Αυτό που ο Ράιαν Γκόσλινγκ έφαγε μπουνιά από τον Χάρισον Φορντ

Ο Ντενί Βιλνέβ, ακουμπώντας πάνω στις δάφνες του «Arrival», ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως νέος πρωταγωνιστής κι ο Χάρισον Φορντ ως διαχρονικός Ντέκαρντ, βρίσκονται σ' αυτά τα γυρίσματα που μας γεμίζουν ανατριχίλες, του «Blade Runner 2049», του σίκουελ του «Blade Runner» του 1982 του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον ίδιο ως παραγωγό. Κι όλα μοιάζουν να πηγαίνουν θαυμάσια. Ολα; Οχι ακριβώς.

Διαβάστε ακόμη: Ντενί Βιλνέβ. Από το Κεμπέκ του Καναδά μέχρι το Λος Αντζελες του «Blade Runner»

bladerunner 2049 behind the scenes 607

Οπως περιέγραψε ο ίδιος ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε συνέντευξή του στο GQ, το νέο «Blade Runner» περιλαμβάνει μια σκηνή όπου ο Γκόσλινγκ και ο Φορντ πιάνονται στα χέρια - και, κάπου εκεί, ο Γκόσλινγκ έφαγε μια ξώφαλτση. «Ναι, ο Χάρισον Φορντ μου έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο,» εξηγεί ο Γκόσλινγκ. «Ηταν κάτι σαν τελετή μύησης. Γυρίζαμε μια σκηνή όπου πέφτει ξύλο και, ξέρετε, απλώς συνέβη. Αλλά το αστείο ήταν ότι, όταν τελειώσαμε, έφεραν έναν κουβά με πάγο για το πρόσωπό μου και ο Χάρισον μ' έσπρωξε πέρα και βύθισε τη γροθιά του στον πάγο. Τον ρώτησα την επόμενη μέρα από πού πήρε την αίσθηση του χιούμορ του, από τη μητέρα ή τον πατέρα του και μου είπε, απ' το Sears, το πολυκατάστημα. Και δεν είχε πολύ χρόνο να διαλέξει, οπότε άρπαξε μία κι έφυγε.»

Διαβάστε ακόμη: Το σίκουελ του «Blade Runner» έχει τίτλο και μια φωτογραφία που αξίζει όσο χίλιες

Blade Runner 2 607

Ο Γκόσλινγκ μοιάζει να αντιμετώπισε ο ίδιος τον κυνισμό του Χάρισον Φορντ με χιούμορ - και με έντονα ίχνη θαυμασμού. «Ξέρετε... είναι σκληρός τύπος,» συνεχίζει ο ηθοποιός. «Εχει υπάρξει πηγή έμπνευσης για όλους - τώρα όλοι κάνουν push-ups κι ενδιαφέρονται για το σώμα τους. Μόλις συνέβη το περιστατικό, ο σκηνοθέτης μας ήρθε και μου είπε, "δες το κι έτσι, μόλις τις έφαγες απ' τον Ιντιάνα Τζόουνς!" Ο Χάρισον ήρθε λίγο αργότερα και με βρήκε, φέρνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι και σκέφτηκα, εντάξει, το περίμενα αυτό. Εβγαλε απ' την τσέπη του ένα ποτήρι, μου το γέμισε κι έφυγε, παίρνοντας μαζί του το μπουκάλι. Οπότε θεωρώ πως αισθάνεται ότι δεν έχουμε έρθει αρκετά κοντά, για ν' αξίζω ολόκληρο το μπουκάλι. Ξέρετε, λένε ότι δε βγαίνει σε καλό να γνωρίζεις τους ήρωές σου, εγώ θα προσέθετα, "εκτός αν πρόκειται για τον Χάρισον Φορντ". Γιατί είναι ένας cool mutherfucker.»