Buzz

O Ρόμπερτ Ρέντφορντ εγκαταλείπει την υποκριτική

στα 10

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που πήρε ο εγγονός του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον παππού του, έγινε γνωστή η πρόθεση του 80 χρονου θρύλου να σταματήσει πλέον να παίζει στο σινεμά.

O Ρόμπερτ Ρέντφορντ εγκαταλείπει την υποκριτική

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσει να σκηνοθετεί ή να ζωγραφίζει, αφού για τον ίδιο μοιάζει αδύνατον να μην κάνει κάτι που να τον κρατάει σε εκρήγορση:

«Εχω αρχίσει να κουράζομαι από την υποκριτική. Είμαι ένας ανυπομόνος άνθρωπος και είναι σκληρό για μένα να περιμένων για να κάνω τη μία σκηνή μετά την άλλη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, στα 80 μου, το να ζωγραφίζω θα μου έδινε μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατί δεν θα έπρεπε να εξαρτώμαι από κανέναν. Είμαι μόνο εγώ. όπως ήταν παλιά. Σκέφτομαι να στραφώ περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση και να μην παίζω πια.»

Διαβάστε ακόμη: Sundance 2015: Οταν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μιλάει, εμείς ακούμε

Robert Redford 607

Αυτό θα γίνει μετά από τις τέσσερις τελευταίες ταινίες που θα τον δούμε σαν ηθοποιό, στο «Our Souls at Night» του Ριτές Μπατρά με την Τζέιν Φόντα, στο «Old Man with a Gun» του Ντέιβιντ Λόουερι με τον Κέισι Αφλεκ και την Σίσι Σπέισεκ, το «The Discovery» του Τσάρλι ΜακΝτάουελ και το «Come Sunday» του Τζόσουα Μάρστον.

«Μόλις τελειώσουν και οι τελευταίες που έχω δεσμευθει θα πω οκ, αυτό είναι το αντίο και όλα αυτά. Και μετά θα συγκεντρωθώ μόνο στη σκηνοθεσία.»

H πιο πρόσφατη συμμετοχή του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο καστ μιας (αναπάντεχης) ταινίας ήταν στο «Ο Πιτ και ο Δράκος του» που συνεχίζει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.

Robert Redford 607

Διαβάστε ακόμη:

Robert Redford 607