Buzz

Ρόμπερτ Ρέντφορντ & Τζέιν Φόντα: ξανά μαζί!

στα 10

Το θρυλικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο» συναντιέται ξανά στην οθόνη, 50 χρόνια μετά!

Ρόμπερτ Ρέντφορντ & Τζέιν Φόντα: ξανά μαζί!

Το 1967 τούς είχαμε ερωτευθεί στην κινηματογραφική μεταφορά του «Barefoot in the Park» («Ξυπόλυτοι στο Πάρκο») του Τζιν Σακς. Πιτσιρίκια τότε και οι δύο, οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα μετατράπηκαν αυτόματα, από το πρώτο πλάνο, σ' ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια της μεγάλης οθόνης. Είχε προηγηθεί η συνάντησή τους στο «The Chase» του Αρθουρ Πεν, ενώ συνεργάστηκαν ξανά στον «Ηλεκτρικό Καβαλάρη» του Σίντνεϊ Πόλακ το 1979.

Θυμηθείτε κι απολαύστε: το μεγάλο αφιέρωμα του Flix στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ!

Robert Redford Jane Fonda together again 607 1

Σήμερα, 5 δεκαετίες μετά, φήμες τους θέλουν να επανασυνδέονται σε μία φιλόδοξη παραγωγή: το «Our Souls at Night» που θα φέρει την υπογραφή του πρωτοπόρου Netflix. Η ταινία θα αποτέλεσει την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματα του Κεντ Χαρούφ (τα δικαιώματα του οποίου έχει αγοράσει ο Ρέντφορντ), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2016 στα βιβλιοπωλεία.

Robert Redford Jane Fonda together again 607

Η υπόθεση του «Our Souls at Night» ακολουθεί τις ζωές δύο γειτόνων, οι οποίοι έχουν χάσει τους συζύγους τους και έχουν μείνει μόνοι τους στα άδεια, μεγάλα σπίτια τους στο Κολοράντο. Η κοινή τους μοναξιά θα τους φέρει πιο κοντά και μία αρχικά περίεργη και για τους δυο τους «ενήλικη» συμφωνία (μία σειρά από one night stands), θα εξελιχθεί σε βαθιά φιλία.

Διαβάστε ακόμα: Το πιο συγκινητικό reunion: Ράιαν Ο' Νιλ & Αλι ΜακΓκρο ξανά μαζί!

Robert Redford Jane Fonda 607

Οι σεναριογράφοι των «500 Μέρες με τη Σάμερ» και «Το Λάθος Αστέρι», Σκοτ Νιουστάντερ και Μάικλ Γουέμπερ, θα υπογράψουν την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου.

Ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, αλλά φήμες θέλουν το Netflix να έχει κάνει την καλύτερη προσφορά για την παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή του Netflix, το «Beasts of No Nation», αυτή την εποχή έκανε την μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο με πολύ καλές κριτικές. Στο Τορόντο είναι επίσης η τελευταία ταινία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ (το «Truth» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Κέιτ Μπλάνσετ), ενώ η τελευταία εμφάνιση της Τζέιν Φόντα ήταν το cameo της στο «Youth» του Πάολο Σορεντίνο.

Περιμένουμε τα νεότερα με ανυπομονησία!

Διαβάστε ακόμα: