Buzz

Το πιο συγκινητικό reunion: Ράιαν Ο' Νιλ & Αλι ΜακΓκρο ξανά μαζί!

στα 10

45 χρόνια μετά το «Love Story», οι Ράιαν Ο' Νιλ και Αλι ΜακΓκρο ξανασυναντιούνται. Αυτή τη φορά στη θεατρική σκηνή....

Το πιο συγκινητικό reunion: Ράιαν Ο' Νιλ & Αλι ΜακΓκρο ξανά μαζί!

Where do I begin? Από την αρχή, μάλλον. Το 1970 κυκλοφόρησε το «Love Story» του Αρθουρ Χίλερ, το ερωτικό μελόδραμα με το οποίο πλάνταξαν γενιές και γενιές και γέννησε (εκτός από την ομώνυμη μπαλάντα που έγινε αυτόματο χιτ) κι ένα κινηματογραφικό ζευγάρι το οποίο ερωτεύθηκε παράφορα, κεραυνοβόλα και διαχρονικά ο φακός. Σχεδόν όσο το ερωτευθήκαμε κι εμείς. Ο Ράιαν Ο' Νιλ και η Αλι ΜακΓκροου υπήρξαν ένα από τα πιο φωτογενή δίδυμα του σελιλόιντ, ένα από τα ζευγάρια που αδυνατείς να πιστέψεις ότι δεν είναι αληθινά, ότι ακολουθούν σενάριο, ότι όταν σβήνουν οι προβολείς δεν παραμένουν αγκαλιασμένοι σφιχτά.

Παρόλο που το φιλμ τέλειωνε σε τραγωδία, έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών (Νο 9 στην αντίστοιχη λίστα του American Film Institute) και μία από τις πιο κερδοφόρες παραγωγές στο box office στην ιστορία του αμερικανικού σινεμά. Ηταν υποψήφιο για 9 Οσκαρ και 9 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε το Οσκαρ Μουσικής).

Διαβάστε την κριτική του Flix για το «Love Story»

Ryan O' Neal Ali MacGraw 607 1

Ryan O' Neal Ali MacGraw 607 2

Μισός αιώνας πέρασε σχεδόν. 45 ολόκληρα χρόνια. Ομως οι Ο' Νιλ και ΜακΓκρο, και οι δύο διανύουν την 7η δεκαετία της ζωής τους, θα συναντηθούν ξανά - αυτή τη φορά στη θεατρική σκηνή. Ανεβάζουν το έργο «Ερωτικά Γράμματα» («Love Letters») στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts του Μπέβερλι Χιλς.

Πρόκειται για το δημοφιλές έργο, δύο μόνο χαρακτήρων, του Α. Ρ. Γκάρνεϊ. Oι δύο ήρωες, η Μελίσα Γκάρντνερ και ο Αντριου Μέικπις Λαντ, κάθονται σε διπλανά γραφεία επί σκηνής και διαβάζουν ο ένας στον άλλον γράμματα, κάρτες και σημειώματα 50 χρόνων. Με αφορμή αυτά τα (όχι πάντα) ερωτικά γράμματα συζητούν για τα όνειρα, τις ελπίδες, τις φιλοφοξίες και τις απογοητεύσεις τους. Οσα τους έφεραν κοντά κι όσα τους χώρισαν...

Ryan O' Neal Ali MacGraw 607 3

Ryan O' Neal Ali MacGraw 607 4

Το έργο ανέβηκε πρώτη φορά το 1989 στο off-Broadway Promenade Theatre της Νέας Υόρκης, με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους Κάθλιν Τέρνεν και Τζον Ρούμπινσταϊν. Από τότε παίζεται συχνά. Ανάμεσα στους δεκάδες ηθοποιούς που το έχουν ερμηνεύσει είναι οι Γουίλιαμ Χαρτ, Τζεφ Ντάνιελς, Μελ Γκίμπσον, Κρίστοφερ Ριβ, Τζορτζ Σιγκάλ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Λιν Ρεντγκρέιβ, Σίσι Σπέισεκ, Στόκαρντ Τσάνινγκ, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν.

Οσοι τυχεροί βρεθείτε στο Λος Αντζελες, το «Love Letters» θα ανέβει στο Wallis από τις 13 έως τις 25 Οκτωβρίου. Κλείστε θέσεις!

Διαβάστε ακόμα: