Buzz

H Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά σε όσους της απαγορεύουν να «μεγαλώσει»!

στα 10

Λίγο πριν έρθει το «Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντάει μια ακόμη φορά σε όσους της απαγορεύουν να... μεγαλώσει.

H Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά σε όσους της απαγορεύουν να «μεγαλώσει»!

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την ωρίμανση μιας γυναίκας ως κάτι αρνητικό. Δεν έχω δει κάτι αρνητικό στο γεγονός πως μια γυναίκα βαδίζει προς τον πιο δυναμικό εαυτό της. Αλλά αυτή η συζήτηση είναι που διαιωνίζει το πρόβλημα. Γιατί μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών; Γιατί βάζουμε την ομορφιά πάνω από τις πράξεις μας; Δεν κάνουμε το ίδιο για τους άντρες. Εκεί δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση.»

Από το 2014 που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο μετά από μια απουσία πέντε χρόνων, η Ρενέ Ζελβέγκερ είναι αναγκασμένη να απαντάει συνεχώς στην «κακοπροαίρετη» κριτική που περιστρέφεται (κυριολεκτικά) γύρω από το «πρόσωπό» της και το πόσο γέρασε ή πείραξε τα χαρακτηριστικά της με πλαστικές επεμβάσεις. Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς το θόρυβο που προκλήθηκε όταν εμφανίστηκε στα Elle Women in Hollywood Awards στο Μπέβερλι Χιλς πριν δύο χρόνια και την τότε θαρραλέα της αντίδραση.

«Ο βασικός μου στόχος είναι να αποφύγω κάθε αρνητικότητα που θέλει να εισβάλλει στη συνείδησή μου. Αν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, τότε δεν είναι αληθινό. Δεν υπάρχει», δηλώνει σήμερα στα 47 της χρόνια στο Hollywood Reporter, με το «Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» να βρίσκεται ένα μπουσούλισμα πριν τις αίθουσες και την ίδια έτοιμη να σταθεί ξανά μπροστά σε όσα κάποτε την τρόμαξαν και την έκαναν να αποσυρθεί.

Δείτε ακόμη: Θέλετε, δεν θέλετε, η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει... εγκυμονούσα! Νέο τρέιλερ για το «Bridget Jones’s Baby»

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Renee Zellweger

«Ηθελα να μεγαλώσω», λέει η Ρενέ Ζελβέγκερ για τα χρόνια που εγκατέλειψε την καριέρα της. «Αν δεν εξερευνήσεις άλλα πράγματα, ξυπνάς 20 χρόνια μετά και είσαι ο ίδιος άνθρωπος που μαθαίνει πράγματα μόνο επειδή κάνει έρευνα για ένα ρόλο. Εϊναι ανάγκη να μεγαλώνεις».

Η επιστροφή της δεν ήταν θεαματική. Λίγοι (και δικαιολογημένα) ασχολήθηκαν με το όλο υποσχέσεις «The Whole Truth» της Κόρτνεϊ Χαντ, περισσότεροι συνεχίζουν να ασχολούνται με το πρόσωπό της και την εμμονή της να παίξει την Μπρίτζετ Τζόουνς σε μια τρίτη ταινία, χωρίς να είναι πλέον εκείνο το... κορίτσι.

Δείτε ακόμη: Ας μιλήσουμε λοιπόν για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Renee Zellweger

«Ολες οι φίλες μου θέλουν να δουν ταινίες που να τις αφορούν και δεν ξέρω γιατί δεν γυρίζουμε πλέον ταινίες για εκείνες. Ολα μπορεί να έχουν αλλάξει στον κόσμο, αλλά εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε μεταξύ μας για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ή για τις ανασφάλειές μας, τις αποτυχίες μας. Αγαπώ τον χαρακτήρα της Μπρίτζετ Τζόουνς. Η Μπρίτζετ κάνει τις ατέλειες να μοιάζουν με κάτι φυσιολογικό.»

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, το «Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» με τη Ρενέ Ζελβέγκερ, τον Κόλιν Φερθ και τον Πάτρικ Ντέμπσι βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου.




Διαβάστε ακόμη: