Buzz

O Πάτρικ Ντέμπσι αποχαιρετά για πάντα τον McDreamy και αγωνιά για το μέλλον των ρομαντικών κομεντί

στα 10

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly με αφορμή το «Bridget Jones's Baby», ο Πάτρικ Ντέμπσι μιλάει για το «Grey' Anatomy» που άφησε πίσω του, τα γρήγορα αυτοκίνητα και το πάθος του για τις ρομαντικές κομεντί.

O Πάτρικ Ντέμπσι αποχαιρετά για πάντα τον McDreamy και αγωνιά για το μέλλον των ρομαντικών κομεντί

Εχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε που ο Πάτρι Ντέμπσι εγκατέλειψε το «Grey's Anatomy» προκαλώντας απανωτά σοκ στους φανατικούς της σειράς.

O ίδιος, ωστόσο, δηλώνει ευτυχισμένος που κατάφερε να επιστρέψει στις ταινίες, αναφερόμενος φυσικά για τα γυρίσματα του «Bridget Jones's Baby», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Ρενέ Ζελβέγκερ και τον Κόλιν Φερθ και νιώθει πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον McDreamy που τον συνόδευσε για σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία (και ίσως και για πάντα).

Διαβάστε αναλυτικά: H μέρα που ο Πάτρικ Ντέμπσι άφησε για πάντα πίσω του το «Grey's Anatomy»

Patrick Dempsey

Το 2015 ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Οι στόχοι μου σε σχέση με τους αγώνες αυτοκινήτων επιτεύχθηκαν. Ηταν τέλεια. Φεύγοντας από το «Grey's Anatomy», συγκεντρώθηκα 100% στους αγώνες και έκανε μεγάλη διαφορά. Μου απέδειξε πως πρέπει να συγκεντρώνεσαι και όχι να χάνεσαι σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Η επιστροφή μου στις ταινίες ήταν αναζωογονητική. Το διασκέδασα με τη ψυχή μου. Το να επιστρέφεις σε κάτι που έχει αρχή, μέση και τέλος. Είναι μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Με την τηλεόραση, προσπαθείς συνεχώς να φέρεις κάτι εις πέρας. Εδώ, έχεις το χρόνο να σκεφτείς.

Ηξερα ότι η αποχωρησή μου από το «Grey's Anatomy» θα ήταν σκληρή για τους φανατικούς. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει παρά μόνο τώρα με αυτή τη συνέντευξη ότι έχει τελειώσει. Ηταν η πρώτη φορά που πραγματικά έκανα ένα βήμα πίσω και μπόρεσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Η πρώτη φορά που είπα αντίο στον Ντέρεκ. Και δεν με εξέπληξε καθόλου η αντίδραση του κόσμου. Tα περισσότερα σχόλια ήταν: «Είναι ωραίο που είσαι ζωντανός». Και εγώ απαντώ: «Ναι είμαι πολύ ζωντανός ειδικά στις επαναλήψεις». Ο κόσμος επένδυσε πολλά σε αυτή τη σχέση. Είναι κάτι σαν την Μπρίτζετ Τζόουνς.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Bridget Jones's Baby»

Patrick Dempsey

Η Σόντα Ράιμς λατρεύει να είναι προκλητική. Δεν ξέρω αν εννοούσε εμένα όταν δήλωσε ότι σκότωσε κάποιον από τους χαρακτήρες της επειδή δεν συμπαθούσε τον ηθοποιό που τον υποδυόταν. Αλλά αυτό κάνει τον κόσμο να μιλάει για τις δημιουργίες της. Είναι μια απίστευτη γυναίκα, απίστευτα παραγωγική. Προωθεί ένα βιβλίο, προωθεί τρεις σειρές. Και είναι η σταρ όλων αυτών των πραγμάτων. Νομίζω ξέρει καλά πως να αντιμετωπίσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τι πρέπει να πει κάθε φορά.

Οι ρομαντικές κομεντί μοιάζουν να έχουν εξαφανιστεί στην εποχή μας. Θέλω να κάνω περισσότερες. Το συζητούσαμε με τον Κόλιν Φερθ. Κοιτάζεις πίσω στις δεκαετίες του '30 και του '40 και θαυμάζεις τα σενάρια. Είναι σαν ένα είδος που έχει χαθεί. Και είναι γνωστό ότι μου αρέσουν πολύ. Αλλά σίγουρα θα ήθελα να κάνω ένα θρίλερ. Και κάτι σαν περιπέτεια.

Patrick Dempsey

Διαβάστε ακόμη