Buzz

«Bridget Jones's Baby»: η Ρενέ Ζελβέγκερ εγκυμονεί τρίτη ταινία

στα 10

Ανεπιθύμητη ή όχι αυτή η εγκυμοσύνη; Για τους φανς των ρομαντικών κομεντί της Μπρίτζετ Τζόουνς ίσως και να είναι τα καλύτερα νέα. Πάντως η τρίτη ταινία της σειράς, ετοιμάζεται και μάλιστα με ανανεωμένο κάστ.

«Bridget Jones's Baby»: η Ρενέ Ζελβέγκερ εγκυμονεί τρίτη ταινία

Ετοιμαστείτε για γεννητούργια. Η Μπρίτζετ Τζόουνς, η δημοσιογράφος-γκαφατζού-αντιηρωίδα των κομεντί που έκανε διάσημη την Ρενέ Ζελβέγκερ, επιστρέφει 11 χρόνια μετά το σίκουελ της αυθεντικής ταινίας, «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς». Κι αυτή τη φορά θα... εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε).

Το στούντιο της Universal Pictures επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται το «Bridget Jones's Baby», η τρίτη ταινία της σειράς, το οποίο θα στηρίζεται κι αυτό σε βιβλίο της Ελεν Φίλντινγκ (στο «Bridget Jones: Mad About the Boy»), ξεκινά γυρίσματα στις 2 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, με σκηνοθέτιδα την Σάρον Μαγκουάιρ (που υπέγραψε και την πρώτη ταινία).

Διαβάστε ακόμα: Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντάει σε όσους τρόμαξαν με το «νέο» της πρόσωπο

Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», όμως δε γνωρίζουμε αν ο Χιου Γκραντ θα εμφανίζεται και στην τρίτη ταινία.

Bridget Jones' Baby 607

Ομως, υπάρχει μία καινούργια προσθήκη στο καστ: ο Πάτρικ «McDreamy» Ντέμπσι υπέγραψε και θα συμπαρωταγωνιστεί δίπλα στη Ζελβέγκερ, σ' ένα ρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Πάντως, οι φήμες θέλουν το σενάριο να μην ακολουθεί πιστά το βιβλίο της Φίλντινγκ, το οποίο θέλει την Τζόουνς να μεγαλώνει δύο παιδιά μόνη της, μετά το... θάνατο του Ντάρσι. Το βρετανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ταινία δανείζεται στοιχεία από το βιβλίο, αλλά περισσότερο στηρίζεται στην αρθογραφία της Φίλντινγκ μέσα από την οποία αυτοσαρκάζεται για το ρόλο της ως μητέρα. Να θυμίσουμε ότι, ούτως ή άλλως, η «Μπρίτζετ Τζόουνς», είναι το alter ego της δημοσιογράφου/συγγραφέως, ένα ημι-αυτοβιογραφικό πορτραίτο των περιπετειών «μίας αληθινής γυναίκας» κι όχι μίας κινηματογραφικής ηρωίδας.

Εμείς ευχόμαστε να ξαναδούμε κάποτε μία καλογραμμένη κομεντί, χωρίς εκπτώσεις στους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους. Θα σας ενημερώσουμε μόλις σπάσουν τα νερά...

Διαβάστε ακόμα: