Buzz

Η Μπρίτζετ Τζόουνς ξαναπιάνει το ημερολόγιο…

στα 10

Είναι πια σίγουρο – το επιβεβαίωσε αποκλειστικά το Entertainment Weekly – ότι η Working Title Films, η εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τις εμπορικότερες ρομαντικές κομεντί βρεττανικού περιεχομένου, ξεκινά την προετοιμασία για την τρίτη ταινία με τις ιστορίες της Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η Μπρίτζετ Τζόουνς ξαναπιάνει το ημερολόγιο…

Κινηματογραφικά τη γνωρίσαμε το 2001 και ξαναμάθαμε τα νέα της το 2004. Οκτώ χρόνια αργότερα, η ηρωίδα των μυθιστορημάτων της Ελεν Φίλντινγκ θα επιστρέψει στο σινεμά. Κι αν ακολουθηθεί η ρεαλιστική ροή του χρόνου, θα πλησιάζει τα 45…

Μετά το «Bridget Jones’ Diary» και το «Bridget Jones: The Edge of Reason», η τρίτη ταινία της σειρά προορίζεται για το τέλος του 2012. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό, ούτε αν θα πρωταγωνιστεί η Ρενέ Ζελβέγκερ, ούτε αν τον ρόλο του Μαρκ Ντάρσι θα κρατήσει και πάλι ο Κόλιν Φερθ. Ο ηθοποιός, βέβαια, σε συνέντευξη του έδωσε στο EW, πιθανολόγησε, χαριτωλογόντας, για τη συνέχεια της ιστορίας: «Μπορώ να σας πω ότι η Μπρίτζετ και ο Μαρκ δεν μπορούν να κάνουν παιδιά κι έτσι εκείνη κάνει το λάθος να επιστρέψει για λίγο στην αγκαλιά του Ντάνιελ Κλίβερ (που υποδυόταν ο Χιου Γκραντ), μέχρι να μείνει έγκυος. Εκείνος την παρατάει, εκείνη μένει μόνο και μαντέψτε ποιος έρχεται να τη σώσει…».

Φυσικά η πλοκή της ταινίας μάλλον θα είναι εντελώς διαφορετική από τη σύνοψη του Κόλιν Φερθ, αλλά το τι θα είναι ακριβώς δεν το ξέρουμε ακόμη. Η Ελεν Φίλντινγκ γράφει, εδώ και κάποιους μήνες, το τρίτο μυθιστόρημα με ηρωίδα την Μπρίτζετ Τζόουνς, ενώ ταυτόχρονα δουλεύει το σενάριο της νέας ταινίας, αλλά δεν είναι γνωστές οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ τους.

Το σίγουρο είναι ότι, τόσο η Φίλντινγκ όσο και ολόκληρο το επιτελείο της ταινίας, θα πρέπει να προσπαθήσει λίγο σκληρότερα απ’ ό,τι την τελευταία φορά, γιατί ενώ το «Bridget Jones: The Edge of Reason» έκανε εμπορική επιτυχία, αξιοποιώντας κυρίως τη φόρα της πρώτης ταινίας, απογοήτευσε το κοινό του που τώρα θα περιμένει τη συνέχεια με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα.