Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου φέρνει μαζί της γερά οσκαρικά χαρτιά και ελληνικές ταινίες, καθώς όλοι αγωνιούν για το τι ακριβώς θα συμβεί μέσα στις γιορτές με την κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται παγκοσμίως η πανδημική κρίση.


Flix Top Ten 2021: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε συλλεκτικά δώρα


ailleurs partout

Αλλού, Παντού (Ailleurs, Partout) των Ιζαμπέλ Ινγκολντ, Βίβιαν Περελμούτερ

Μια οθόνη υπολογιστή, εικόνες από τις τέσσερις γωνίες του κόσμου. Περνάμε τα σύνορα με ένα κλικ, όσο μια άλλη ιστορία ταξιδεύει και φτάνει σε εμάς σε κομμάτια, μέσα από γραπτά μηνύματα, συνομιλίες, τηλεφωνικές συζητήσεις και ένα ερωτηματολόγιο του Γραφείου Μετανάστευσης. Είναι η διαδρομή του Σαχίν, ενός 20χρονου αγοριού από το Ιράν, το οποίο εγκαταλείπει τη χώρα του, “προσγειώνεται” στην Ελλάδα, και έπειτα ο δρόμος του τον οδηγεί στην Αγγλία, όπου ζητάει άσυλο.

Η διαδρομή ενός 20χρονου αγοριού από το Ιράν φτάνει στο βλέμμα του θεατή κατακερματισμένη, σαν μια μικρή ιστορία του κόσμου από την αρχή. Παγκόσμια πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ των Ιζαμπέλ Ινγκολντ και Βίβιαν Περελμούτερ στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ, ανάμεσα στα οποία και το 12ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Ελλάδας. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

west side story 607

West Side Story του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Οι Jets και οι Sharks επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας των Ρόμπερτ Γουάιζ και Τζερόμ Ρόμπινς το 1961, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μια εκ νέου διασκευή του διάσημου μιούζικαλ που παίχτηκε πρώτη φορά το 1957 για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι) και ένα κορίτσι (Μαρία) δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957.

O Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει ξανά στην οθόνη ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

daniel 16 607

Daniel '16 του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου

Ο Ντάνιελ, ένας Γερμανός έφηβος, στέλνεται στην Ελλάδα, σε μια κοινότητα αγωγής ανηλίκων, για να εκτίσει την ποινή του. Εκεί, σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και καλείται να δώσει λύση σε δύσκολα διλήμματα… Η τελική του απόφαση θα ξαφνιάσει τους πάντες.

Δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους μυθοπλασίας για τον Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο, μια καταγραφή ενός άγνωστου κόσμου που βρίσκεται στη διπλανή μας πόρτα. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

c'mon c'mon 607

Η Ζωή Συνεχίζεται (C'mon C'mon) του Μάικ Μιλς

Μέσα από μια σειρά απροσδόκητων περιστατικών, ο Τζόνι και ο νεαρός ανιψιός του έρχονται πιο κοντά, βουτώντας σε μια εύθραυστη σχέση που θα τους μεταμορφώσει. Για άλλη μια φορά ο Μάικ Μιλς μας κάνει, έστω και για λίγο, μέλη μιας διευρυμένης, εναλλακτικής οικογένειας ενώ ο Χοακίν Φίνιξ παραδίδει ένα ερμηνευτικό tour-de-force, σε μια λεπταίσθητη και βαθιά συγκινητική ιστορία για τις σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, για το παρελθόν και το μέλλον.

Η νέα ταινία του Μάικ Μιλς («Οι Πρωτάρηδες», «20th Century Women») με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρώτο του ρόλο μετά το θρίαμβο του «Τζόκερ» | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

don't look up

Μην Κοιτάτε Πάνω (Don't Look Up) του Ανταμ ΜακΚέι

Δύο αστρονόμοι καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη.

Καταιγισμός αστέρων στη νέα ταινία του Ανταμ ΜακΚέι («Το Μεγάλο Σορτάρισμα», «Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία»). 9 Δεκεμβρίου στις αίθουσες, 24 Δεκεμβρίου στο Netflix. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

the black bachelor

The Black Bachelor του Γιάννη Παπαδάκου

Mash-up του γνώριμου χαβαλέ που καθιέρωσαν το franchise και μιας ισχυρής δόσης horror για να ανάψουν τα αίματα.

Η τέταρτη συνέχεια των ταινιών «The Bachelor» έρχεται με τρομακτική φόρα. Από τις 9 Δεκεμβρίου στις αίθουσες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.