Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαρτίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη, 31 Μαρτίου.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Νέες ταινίες στην πρώτη μεταοσκαρική εβδομάδα με λίγο Marvel, πολύ ντοκιμαντέρ και καλλιτεχνικές ταινίες που ελπίζουν να ξαναβρουν το κοινό τους.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.

otac

Ο Πατέρας (Otac) του Σρνταν Γκολούμποβιτς

Σε μια μικρή σερβική πόλη, ένας πατέρας χάνει την κηδεμονία των παιδιών του, όταν κάποιοι φαινομενικά καλοπροαίρετοι μα τελικά βαθιά διεφθαρμένοι εκπρόσωποι των κοινωνικών υπηρεσιών αποφασίζουν ότι είναι πολύ φτωχός ώστε να τους παρέχει μια αξιοπρεπή ζωή. Απελπισμένος, αποφασίζει να πάει με τα πόδια μέχρι το Βελιγράδι προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο υπουργείο και να παλέψει για το δικαίωμά του να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Η σύγχρονη Σερβία μέσα από μια αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που προσπαθεί να διασώσει την αξιοπρέπειά του. Βραβεία της Οικουμενικής Επιτροπής και Κοινού στο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Υποψηφιότητα του Γκόραν Μπογκντάν για το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Ηθοποιού στα Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά Βραβεία.

cunningham

Cunningham της Αλα Κόβγκαν

H ταινία ακολουθεί την καλλιτεχνική πορεία του Μερς Κάνινγκχαμ μέσω δοκιμασιών και ανακαλύψεων, επί τρεις δεκαετίες (1944-1972) , από τα πρώτα χρόνια του ως χορευτή στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη έως την καταξίωσή του ως έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές χορογράφους στον κόσμο.

Ενα τρισδιάστατο αφιέρωμα για τον Μερς Κάνινγκχαμ, έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους καλλιτέχνες χορού στον κόσμο.

sonic 2

Sonic: Η Ταινία 2 (Sonic the Hedgehog 2) του Τζεφ Φόουλερ

Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

O Sonic επιστρέφει. Με άγριες διαθέσεις και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τα ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Τα Ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ του Θωμά Σίδερη

Μία κινηματογραφική καταγραφή του ξεριζωμού και της περιπλάνησης των κατοίκων του Ναγκόρνο Καραμπάχ, που μετρούν χιλιάδες νεκρούς τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και της μετακίνησής τους σε γκρίζα και βροχερά τοπία όπου κανένας δεν γνωρίζει τι είναι δικό του, πού βρίσκονται τα σύνορα και ποια είναι εν τέλει η πατρίδα του.

Το ντοκιμαντέρ του Θωμά Σιδέρη για το βασανισμένο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

morbius

Morbius του Ντάνιελ Εσπινόζα

O χαρακτήρας του Morbius έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος 101 του The Amazing Spider-Man το 1971 και στην πορεία συναντήθηκε (και πάλεψε) κάμποσες φορές με τον Ανθρωπο Αράχνη, σε μια διαδρομή που ήταν βουτηγμένη στο σκοτάδι αλλά και στις ενοχές για την μοίρα του που τον καταδίκασε να ζει πίνοντας το αίμα αθώων. Στο φιλμ του Ντάνιελ Εσπινόζα ο Μάικλ Μόρμπιους είναι ένας ιδιοφυής επιστήμονας, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει μια δύσκολη παιδική ηλικία, παλεύει ακόμη με μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί να τον σκοτώσει. Προκειμένου να επιβιώσει δεν θα διστάσει να δοκιμάσει τις πιο ανορθόδοξες και παράνομες μεθόδους θεραπείας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε βαμπίρ στην πορεία.

O Τζάρεντ Λέτο πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη ταινία με ήρωα έναν από τους κακούς του σύμπαντος της Marvel.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.