Buzz

Ο Πιρς Μπρόσναν αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε ως επόμενο Τζέιμς Μποντ

στα 10

Το όνομά του ήταν Μποντ, Τζέιμς Μποντ. Οπότε η ψήφος εμπιστοσύνης του μετράει...

Ο Πιρς Μπρόσναν αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε ως επόμενο Τζέιμς Μποντ

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ να αποχωρεί από το franchise, οι συζητήσεις για το ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχθεί έχουν φουντώσει τα τελευταία χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος είχε αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Τίμοθι Ντάλτον το 1995, σε ηλικια 42 ετών [με το «GoldenEye» και συνέχισε με 3 ακόμα Bond ταινίες: τα «Tomorrow Never Dies» (1997), «The World Is Not Enough» (1999) και «Die Another Day» (2002)], δεν δίστασε να αποκαλύψει τις προτιμήσεις του.

Δείτε κι αυτό: Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Idris Elba 607

«Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Ιντρις Ελμπα. Ο Ιντρις έχει μία τόσο ισχυρή παρουσία, βαθιά, έντονη φωνή - θα ήταν ένας μεγαλειώδης Μποντ...»

«Επίσης, ο Τομ Χάρντ. Ο Τομ μπορεί να να βάλει φωτιά στην οθόνη, και οι δυο μπορούν, είναι εξαιρετικά γοητευτικοί...»

«Παλιότερα, μου ήταν πολύ δύσκολο να πω μια γνώμη για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο. Μετά τη θητεία του Ντάνιελ Κρεγκ όμως, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά και πήγε τον ήρωα σε άλλη κατεύθυνση, τώρα όλα είναι πιθανά...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζον Μπογιέγκα δεν έχει πρόβλημα να παίξει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Tom Hardy Dog

«Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα επιλεχθεί. Πάντως δεν υπάρχει πιο θρυλικό franchise από αυτό. Τίποτα και κανένα...»

Να θυμίσουμε ότι από τότε που ακούστηκαν οι φήμες πως ο Ιντρις Ελμπα θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, το κοινό διχάστηκε: αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν την ιδέα φανατικά και άλλοι που είπαν «πώς είναι δυνατόν;».

Εκείνος, σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Ελμπα είχε (ξανα)σχολιάσει το γεγονός, θίγοντας κάτι που έχει περισσότερη σημασία κι από την κατάκτηση -ή όχι- ενός ρόλου.

«Αυτό που με απογοητεύει είναι η ίδια η συζήτηση. Οταν βλέπεις σχόλια από τον κόσμο της τάξεως «αυτό δε γίνεται!» Και όλα καταλήγουν στο χρώμα του δέρματός μου. Αν έπαιρνα το ρόλο και δεν λειτουργούσε η ταινία, θα το χρεωνόταν το χρώμα του δέρματός μου; Αν λειτουργούσε, πάλι θα έλεγαν "παρόλο το χρώμα του δέρματός του"; Ολο αυτό είναι πολύ πικρό. Και δε χρειάζεται να μπαίνω σε μία τόσο δύσκολη θέση...»

Διαβάστε κι αυτά: