Buzz

Ο Πάτρικ Στιούαρτ θέλει να γίνει Αμερικανός πολίτης, μόνο και μόνο για ν' αντισταθεί στον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, πνευματώδης Βρετανός, σκέφτηκε τον τρόπο να εκνευρίσει στ' αλήθεια τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ο Πάτρικ Στιούαρτ θέλει να γίνει Αμερικανός πολίτης, μόνο και μόνο για ν' αντισταθεί στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Καθηγητής Ξαβιέ, ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, των «X-Men», του «Logan», των «Star Trek», φυσικά, έχει ένα νέο πρότζεκτ στα σκαριά και δεν είναι ταινία. Μιλώντας στο The View για το «Logan», αποκάλυψε ότι θα μπει στη διαδικασία να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει τι φταίει για το λάθος στα Οσκαρ: Η υπερβολική πολιτική!

Ο 76χρονος ηθοποιός, του οποίου η καριέρα και η ζωή βρίσκονται εδώ και χρόνια στην Αμερική, εξηγεί: «Δεν είμαι Αμερικανός πολίτης, αλλά - κι αυτό ίσως είναι το μόνο καλό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών - τώρα θα αιτηθώ την υπηκοότητα, γιατί θέλω κι εγώ να είμαι Αμερικανός. Γιατί όλοι οι φίλοι μου στη Γουόσινγκτον μου είπαν πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό: Να πολεμήσεις, να πολεμήσεις. Ν' αντισταθείς, ν' αντισταθείς. Κι αυτό δεν μπορώ ακόμα να το κάνω, γιατί δεν είμαι Αμερικανός πολίτης.»

logan  607 «Logan»

Η ιδέα ήρθε στον Πάτρικ Στιούαρτ μετά από μια νύχτα αϋπνίας. «Η γυναίκα μου, η Σάνι κι εγώ, είχαμε πάει στη Γουόσινγκτον για να δούμε κάποιους καλούς φίλους μας. Τρία διαφορετικά σετ φίλων, όλοι τους στα μέσα και στα έξω στη Γουόσινγκτον, γιατί θέλαμε να τους ρωτήσουμε, τι κάνουμε; Κι έτσι βγήκαμε χωριστά για φαγητό και με τους τρεις.» Το ίδιο βράδυ, ο Πάτρικ Στιούαρτ κοιμήθηκε χάλια, έγραψε το παρακάτω tweet και πήρε την απόφασή του:

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Σερ Πάτρικ Στιούαρτ στην Γούπι Γκόλντμπεργκ, στο The View.

Διαβάστε ακόμη: