Φεστιβάλ / Βραβεία

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδιζε Χρυσό Βατόμουρο - παίζοντας τον εαυτό του!

στα 10

Λίγοι το θυμούνται, αλλά ηταν 1991, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδιζε το Χρυσό Βατόμουρο που δεν παρέλαβε ποτέ για μια ταινία με τίτλο «Ghosts Can't Do it».

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδιζε Χρυσό Βατόμουρο - παίζοντας τον εαυτό του!

Το 1991 το «Ghosts Can't Do it» του Τζον Ντέρεκ είχε θριαμβεύσει στα Χρυσά Βατόμουρα κερδίζοντας το Βατόμουρο Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Γυναικείου Ρόλου (για τη σύζυγο του σκηνοθέτη, Μπο Ντέρεκ) και Β' Ανδρικού Ρόλου στον... Ντόναλντ Τραμπ.

Η ιστορία ενός άντρα που αυτοκτονεί και στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να σκοτώσει ένα νεαρό άντρα προκειμένου να μπει αυτός στο σώμα του και να κάνει σεξ ξανά μαζί της (!) ήταν ομόφωνα μια από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς εκείνης, αν και για την ιστορία κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ταινίας μαζί με το «The Adventures of Ford Fairlane» του Ρένι Χάρλιν.

Διαβάστε ακόμη: Πριν τα Oσκαρ, αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα του 2017

Ghost's Cant Do it

O Ντόναλντ Τραμπ (που έπαιζε τον εαυτό του στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση) δεν παρέλαβε ποτέ το βραβείο του, σνομπάροντας την απονομή των Χρυσών Βατόμουρων. Και τώρα οι ιδρυτές των βραβείων Τζον Γουίλσον και Μο Μέρφι δηλώνουν πως επιθυμούν από τον Πρόεδρο πλέον των Η.Π.Α. να έρθει και να παραλάβει το βραβείο του: «Θα θέλαμε φύγει από εδώ και να πάει σε αυτόν που του ανήκει δικαιωματικά, στο γραφείο όπου αυτή τη στιγμή δίνει μια πολύ θλιβερή ερμηνεία, μπροστά σε ένα τρομαγμένο παγκόσμιο κοινό».

Σε συνέντευξη τους στη Huffington Post οι Γουίλσον και Μέρφι δήλωσαν με περηφάνια: «Ελπίζουμε πως είναι καθαρό πως τα Χρυσά Βατόμουρα έχουν σαν αρχή τους το χιούμορ και την αγάπη για τις καλές ταινίας και έτσι πρέπει να γίνονται αντιληπτά. Και είμαστε περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους που αναγνωρίσαμε την τρομακτική παράσταση του Ντόναλντ Τραμπ. Απλά θλιβερό.»

Δείτε εδώ τις σκηνές του Ντόναλντ Τραμπ στο «Ghosts Can't Do it»:


Διαβάστε ακόμη: