Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμπνέει τον Λαρς φον Τρίερ!

στα 10

Οπως αποκάλυψε ο Λαρς φον Τρίερ, η νέα του ταινία με πρωταγωνίστη έναν serial killer φέρνει στο νου τη διακυβέρνηση Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμπνέει τον Λαρς φον Τρίερ!

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι το «The House That Jack Built» ήταν η ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου από τη δική του οπτική γωνία, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα δέκα με δώδεκα ετών, με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντίλον και με τον Τρίερ να διασκεδάζει δημοσιεύοντας φωτογραφίες όπως αυτή που βλέπετε παραπάνω με τον ίδιο μέσα σε ένα ασπρόμαυρο σκηνικό τρόμου - αναφορά photoshop στο «Vampyr» του Καρλ Θίοντορ Ντράγιερ από το 1932.

The House That...

The House That...

Δείτε ακόμη: Οχι μόνο ο Ινιάριτου! Δείτε πόσα χρωστάει ο Λαρς φον Τρίερ στο σινεμά του Αντρέι Ταρκόφσκι

Τώρα μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Τριερ (σε απόλυτη συμφωνία με το υπόλοιπο έργο του) πως «η ταινία μιλάει για το γεγονός πως η ζωή είναι κακή και χωρίς ψυχή, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται θλιβερά από την πρόσφατη άνοδο του Homo Trumpus - του βασιλιά των ποντικιών».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το «The House That Jack Built» θα ξεκίνησει γυρίσματα το Μάρτιο στη Σουηδία και τη Δανία και θα βγει στις αίθουσες το 2018.

Να θυμίσουμε ότι ο Τρίερ είχε και στο παρελθόν καταπιαστεί με κατά συρροή φόνους, στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, το εικονοκλαστικό «Στοιχείο του Εγκλήματος» του 1984, που τον έβαλε δυναμικά στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: