Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015: Ο Στίβεν Χόκινγκ συγχαίρει τον Εντι Ρεντμέιν για το Οσκαρ του

στα 10

O Στίβεν Χόκινγκ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Εντι Ρεντμέιν για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε υποδυόμενος τον μεγάλο καθηγητή στη «Θεωρία των Πάντων». Και ο Βρετανός ηθοποιός υποσχέθηκε να τον επισκεπτεί μαζί με το χρυσό αγαλματάκι.

Oscars 2015: Ο Στίβεν Χόκινγκ συγχαίρει τον Εντι Ρεντμέιν για το Οσκαρ του

Παρά το ντέρμπι ανάμεσα στον Εντι Ρεντμέιν και τον Μάικλ Κίτον, ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύθηκε τον Στίβεν Χόκινγκ στη «Θεωρία των Πάντων» κατάφερε να επικρατήσει και να κρατήσει στα χέρια του το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, με έναν από τους πιο χαριτωμένους και συγκινητικούς ευχαριστήριους λόγους της 87ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό, βραβείο προς βραβείο όλα όσα συνέβησαν στην 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Μετά τη νίκη του, ο Στίβεν Χόκινγκ τον συνεχάρη μέσα από τη σελίδα του στο Facebook γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον Εντι Ρεντμέιν που κέρδισε το Οσκαρ υποδυόμενες εμένα στη "Θεωρία των Πάντων". Μπράβο σου Εντι. Είμαι πολύ περήφανος για σένα.»

Διαβάστε ακόμη: O Στίβεν Χόκινγκ στέλνει τον Εντι Ρεντμέιν στα Οσκαρ!

Eddie Redmayne Oscars 2015 607

Οπως δήλωσε ο Εντι Ρεντμέιν μετά τη λήξη της απονομής για την ταινία και την οικογένεια Χόκινγκ: «Υπήρξαν τόσο ευγενικοί σε όλη τη διαδικασία. Η ευθύνη μας ήταν να πούμε την ιστορία τους με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα - το νιώσαμε. Ηθελα η φυσικότητα του σώματος μου να είναι τόσο ενσωματωμένη στην ταινία ώστε να μπορεί να γίνει αισθητή από τον θεατή.»

Ο Ρεντμέιν υποσχέθηκε πως θα πάει στο Κέιμπριτζ μαζί με το Οσκαρ για να το δείξει στον Στίβεν Χόκινγκ.

Δείτε εδώ τον ευχαριστήριο λόγο του Εντι Ρεντμέιν στα Οσκαρ:

Διαβάστε ακόμη: