Buzz

«On Sourit pour la Photo»: Ακόμη μια διεθνής συμπαραγωγή ξεκινά γυρίσματα σε Αθήνα και Αίγινα

στα 10

Γαλλοελληνική συμπαραγωγή βρίσκει μια οικογένεια Γάλλων σε διακοπές στην Ελλάδα.

«On Sourit pour la Photo»: Ακόμη μια διεθνής συμπαραγωγή ξεκινά γυρίσματα σε Αθήνα και Αίγινα

Η οικογένεια Χάμελιν επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά με σκοπό να αναβιώσει τις χρυσές διακοπές του 1998. Ο Τιερί τα έχει σκεφτεί και οργανώσει όλα έτσι ώστε οι διακοπές αυτές να φέρουν την οικογένεια πιο κοντά και να θυμίσουν σε όλους τις ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες μέρες που πέρασαν κάποτε στην Ελλάδα για άλλη μια φορά. Δεν στέκεται όμως και πολύ τυχερός καθώς πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη. Θα έχει η προσπάθειά του αίσιο τέλος;

Αυτή είναι η υπόθεση του «Οn Sourit pour la Photo» («Χαμογελάμε για τη Φωτογραφία»), της νέας ταινίας του διάσημου σεναριογράφου και σκηνοθέτη της τηλεόρασης Φρανσουά Ουζάν («Arsene Lupin», «Like-moi!») που ξεκινάει γυρίσματα στις 13 Ιουλίου σε Αθήνα και Αίγινα. Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι Ζακ Γκαμπλίν και Πασκάλ Αρμπιγιό («Μικρά Αθώα Ψέματα»), με διευθυντή φωτογραφίας τον Φιλιπ Γκιλμπέρ («Η Αγάπη Ειναι Ενα Θαύμα», «Οικογενειακός Φίλος», «Σουβενίρ») σε μια συμπαραγωγή της Orange Studios και της Blonde της Φένιας Κοσοβίτσα.

gamblin Ο Ζακ Γκαμπλέν

pascale Η Πασκάλ Αρμπιγιό

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες της Γαλλίας τον Μάρτιο του 2021 ενώ η εταιρία Orange Studio έχει αναλάβει την παγκόσμια διανομή της. Τα γυρίσματα στην Ελλάδα πρόκειται να γίνουν κατά κύριο λόγο στην Αθήνα και την Αίγινα (θα γίνουν γυρίσματα και σε αρχαιολογικούς χώρους όπως ο ναός της Αφαίας στην Αίγινα, σε ανερχόμενες γειτονιές της Αθήνας, όπως ο Κεραμεικός και το Παγκράτι, καθώς και σε χώρους πολιτισμού, όπως το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος), ενώ είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν 13 Ιουλίου 2020 από την Αθήνα και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου του 2020.

Το «Οn Sourit pour la Photo» έρχεται να προστεθεί στα «Man of God» και «Θυγατέρες» που ολοκλήρωσαν η ολοκληρώνουν τα γυρίσματά τους στην Ελλάδα με τη σφραγίδα των διεθνών συμπαραγωγών. Επίσης αναμένονται και τα ελληνικά γυρίσματα του «Triangle of Sadness» του Ρούμπεν Εστλουντ που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Στο «Last Words» του Τζόναθαν Νόσιτερ, ένα μυστηριώδες κάλεσμα, οδηγεί τους επιζώντες ενός θνήσκοντα κόσμου, στην Αθήνα