Buzz

Κανένα γουρουνάκι δεν... σερβίρεται στις προβολές του «Okja»

στα 10

Το Netflix και η αλυσίδα κινηματογράφων iPic προσφέρουν χορτοφαγικό μενού στους θεατές της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο.

Κανένα γουρουνάκι δεν... σερβίρεται στις προβολές του «Okja»

Οταν ο Τζέιμς Κρόμγουελ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Babe», έγινε χορτοφάγος - τόσο είχε αγαπήσει την ιδέα του σκεπτόμενου και τρυφερού μικρού γουρουνιού που δεν μπορούσε πια να τρώει κρέας. Τα ίδια συναισθήματα υποστηρίζει και το «Okja», η νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο, παραγωγής Netflix, που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών - κι είναι αποφασισμένη να μην μένει στα λόγια.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix: «Okja» - o Μπονγκ Τζουν-χο μαγεύει περπατώντας με αυτοπεποίθηση στα χνάρια του Μιγιαζάκι και του Σπίλμπεργκ

Okja 607 6

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία της μικρής Μίσα που προσπαθεί να διασώσει την καλύτερή της φίλη, την Οκτζα, έναν τρυφερό γίγαντα που μοιάζει με γουρουνάκι, από τα χέρια της βιομηχανίας κρέατος. Η ταινία θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική στις 28 Ιουνίου και το Netflix ξεκινά μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με την αλυσίδα κινηματογράφων iPic. Τα σινεμά iPic προσφέρουν έτσι κι αλλιώς φαγητό και ποτό στους θεατές, αλλά για τις συγκεκριμένες προβολές, έχουν δημιουργήσει ένα χορτοφαγικό μενού που μοιάζει νοστιμότατο. Δείτε το παρακάτω και εμπνευστείτε!

Δείτε ακόμη: T is for Tilda! Η Τίλντα Σουίντον κατακτά την Κορέα

okja menu 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: