Buzz

Η Τίλντα Σουίντον παρουσιάζει το πρώτο teaser για το «Okja» του Μπονγκ Τζουν-χο

στα 10

Η νέα ταινία του «Snowpiercer» Μπονγκ Τζουν-Χο έχει για ήρωα ένα τέρας. Kαι την Τίλντα Σουίντον. Και έχουμε το πρώτο teaser! Ακουσε κανείς τις κραυγές (ενθουσιασμού) μας;

Η Τίλντα Σουίντον παρουσιάζει το πρώτο teaser για το «Okja» του Μπονγκ Τζουν-χο

Το νέο φιλμ του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν-χο, ο οποίος μας είχε χαρίσει το επικό, σκοτεινό, υπέροχο, εξωπραγματικό «Snowpiercer» λέγεται «Okja» και θα βγει στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο ταυτόχρονα, το 2017, από το Netflix.

Πρόκειται φυσικά για ένα monster movie, που παρακολουθεί την ιστορία ενός κοριτσιού που αγωνίζεται να εμποδίσει μια παντοδύναμη πολυεθνική εταιρεία ν' απαγάγει τον καλύτερό της φίλο: αυτός ο φίλος είναι ένα τεράστιο ζώο που λέγεται Οκτζα. Η ταινία γυρίζεται στη Σεούλ, το Βανκούβερ και τη Νέα Υόρκη, απ' όπου και η πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα με την Τίλντα Σουίντον και τον Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και συμπρωταγωνιστούν οι Λίλι Κόλινς, Τζέικ Τζίλενχαλ, Πολ Ντέινο και Στίβεν Γιουν, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ντάριους Κόντζι.

Διαβάστε κι αυτό: Τίλντα Σουίντον και Τζέικ Τζίλενχαλ στη νέα ταινία του «Snowpiercer» Μπονγκ Τζουν-Χο

«Θέλω να δείξω την ομορφιά που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στον άνθρωπο και το ζώο, αλλά μαζί και τον τρόμο που ζει ανάμεσά τους» είχε εξηγήσει ο Μπονγκ Τζουν-χο για την έμπνευση και το στόχο του «Okja».

Η ίδια η Τίλντα είχε πει για τον σκηνοθέτη της: «Σχεδιάζουμε ήδη νέες περιπέτειες με τον Μπονγκ Τζουν-χο. Ξέρω τι θα είναι, αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να σας πω προς το παρόν. Ξέρω ότι θα γυρίσουμε την ταινία την ερχόμενη χρονιά κι είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη. Ο Μπονγκ είναι πραγματικά το κάτι άλλο.»

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser. Aπολαύστε το:


Διαβάστε περισσότερα: