Buzz

O Tζορτζ Κλούνεϊ είναι κύριος!

στα 10

Ενα ασήμαντο ίσως περιστατικό κάνει το γύρο του κόσμου: ο Τζορτζ Κλούνεϊ πλήρωσε τον λογαριασμό ενός άγνωστου σε εστιατόριο του Βερολίνου σε μία κίνηση ευγένειας και ευπρέπειας.

O Tζορτζ Κλούνεϊ είναι κύριος!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει αποδείξει πολλές φορές με τη στάση του ότι είναι ένας παλιάς κοπής τζέντλεμαν. Αυτή τη φορά ήταν μία μικρή κίνηση που όμως πήρε διαστάσεις, καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, όσο κι ο ίδιος ο πελάτης θεώρησαν ότι «τέτοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν πια».

Ο Κλούνεϊ βρίσκεται στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της ταινίας του «The Monuments Men». Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το επόμενο σκηνοθετικό στοίχημα για τον Κλούνεϊ, ο οποίος βασίζεται στο βιβλίο του Ρόμπερτ Μ. Εντσελ («The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History») για να αφηγηθεί τις προσπάθειες και τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο, μιας ομάδας ιστορικών τέχνης, που αναζητούν τα πολύτιμα έργα που «χάθηκαν» στα θησαυροφυλάκια των Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί τον Ζαν Ντιζαρντέν, την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Πολ Τζιαμάτι. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Ομως η είδηση δεν είναι αυτή. Δεν αφορά καν τα γυρίσματα. Εχει να κάνει με τον ίδιο τον Κλούνεϊ και μία ευγενική χειρονομία του που εξέπληξε τους Γερμανούς και την έκαναν είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου.

Δειπνώντας την Παρασκευή το βράδυ στο εστιατόριο «Grill Royal» με την παρέα των συνεργατών του, ο Κλούνεϊ θεώρησε ότι έκαναν πολύ θόρυβο και ενόχλησαν το γεύμα ενός άγνωστού του κυρίου στο διπλανό τραπέζι. Μετά από λίγο η παρέα του Κλούνεϊ έφυγε από το εστιατόριο.

Οταν ήταν έτοιμος να φύγει και ο διπλανός άγνωστος, ζήτησε τον λογαριασμό κι εκεί τον περίμενε μία έκπληξη: τον 134.66 ευρώ λογαριασμό είχε ήδη εξοφλήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά της παρέας του.

Ο άγνωστος ομολόγησε στον ιδιοκτήτη ότι πέφτει από τα σύννεφα: ούτε είχε αναγνωρίσει τον διάσημο σταρ, αλλά ούτε ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά της παρέας του: «Ολοι συμπεριφέρθηκαν κόσμια. Μένω έκπληκτος!»

Το νέο κυκλοφόρησε η γερμανική εφημερίδα Bild κι έγινε φυσικά viral μέσα σε λίγες ώρες.

Περισσότερος Τζορτζ Κλούνεϊ