Buzz

«Nymph()maniac», Κεφάλαιο 2: Η αγάπη είναι μόνο πόθος προσθέτoντας τη ζήλεια

στα 10

Στο δεύτερο κεφάλαιο του «Nymph()maniac» του Λαρς φον Τρίερ, ο Σάια ΛαΜπεφ «διαπερνά» τις θωρακισμένες άμυνες της νυμφομανούς Τζο. Τι εννοείτε δεν καταλαβαίνετε όταν λέμε «διαπερνά»;

«Nymph()maniac», Κεφάλαιο 2: Η αγάπη είναι μόνο πόθος προσθέτoντας τη ζήλεια

Ο Λαρς φον Τρίερ μας υποσχέθηκε πως σε τακτά διαστήματα θα μας δίνει πληροφορίες για τα οκτώ κεφάλαια του «Nymphomaniac».

Ετσι μετά το πρώτο κεφάλαιο που κρατήθηκε σε σεμνά επίπεδα, ήρθε η ώρα για λίγο γυμνό.

Με τίτλο «Chapter 2: Jerome», όπου Ζερόμ είναι το όνομα του Σάια ΛαΜπεφ, ενός από τους εραστές που θα συναντήσει στη μεγάλη διαδρομή της προς την απόλυτη ηδονή η Τζο (την υποδύεται ως μεγάλη η Σαρλότ Γκενσμπούργκ και ως νεαρά η Στέισι Μάρτιν), ο Λαρς φον Τρίερ δηλώνει τα εξής:

«Η Αγάπη είναι μόνο πόθος προσθέτoντας τη ζήλεια.

Αν και η αγάπη είναι ένα ρηχό συναίσθημα στα μάτια της κυνικής νυμφομανούς, η νεαρή Τζο έρχεται αντιμετωπη με δυνάμεις που διαπερνούν τις θωρακισμένες της άμυνες.

Το όνομα του είναι Ζερόμ

Αν βρίσκετε τον Τρίερ λίγο συβιλλικό ή γενικά αναποφάσιστο για το τι είναι τελικα΄η αγάπη, τότε δείτε και τη φωτογραφία που συνοδεύει το δεύτερο κεφάλαιο και θα καταλάβετε.

2

Και αν έχετε ακόμη απορίες δείτε το teaser που συνοδεύει τα αποκαλυπτήρια του δεύτερου κεφαλαίου του «Nymph()maniac», στο οποίο ο Σάια ΛαΜπεφ επιδίδεται στο γνωστό κόλπο «κλείνομαι με την καινούρια υπάλληλο του γραφείου μου στο ασανσέρ και την ώρα που δεν κοιτάει πατάω το stop».


Διαβάστε περισσότερα: