Buzz

Το «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

H ταινία, το απόλυτο dream project του Εγκερς, ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες τα γυρίσματά της στην Πράγα και αναμένεται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

Αυτούς τους μήνες ο Ρόμπερτ Εγκερς δούλευε σκληρά στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Nosferatu» στην Πράγα. Και σήμερα μαθαίνουμε πως αυτά μόλις ολοκληρώθηκαν. Μάλιστα κάποιοι που δούλεψαν στην ταινία μιλάνε για ένα περίπλοκο και αντισυμβατικό γύρισμα, ενώ ο διευθυντής φωτογραφίας, Γιάριν Μπλασκ, επιβεβαίωσε ότι το έργο είναι έγχρωμο σε στιλ που αναφέρεται στον Ρομαντισμό του 19ου αιώνα.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρι Στάιλς που ήταν να παίξει αρχικά ένα από τους ανθρώπινους χαρακτήρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Επίσης μαζί τους θα παίζει και ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος συνεργάστηκε για τρίτη φορά με τον Εγκερς μετά το «Φάρο» και τον «Ανθρωπο από τον Βορρά» στον ρόλο, μάλλον, του Βαν Χέλσινγκ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Δράκουλας βγήκε παγανιά στο πρώτο τρέιλερ του «The Last Voyage of the Demeter»

nosferatu

Τέλος έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστεί και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και ταινία τρόμου «Barbarian», στον ρόλο του βρικόλακα, και η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, την οποία έχουμε δει στην σειρά του HBO «Euphoria», θα παίξει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, θα συνεργαστεί και πάλι μαζί του και πως έχει μετακομίσει ήδη στην Πράγα μαζί με την οικογένειά του για να αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της.