Buzz

Ο Δράκουλας βγήκε παγανιά στο πρώτο τρέιλερ του «The Last Voyage of the Demeter»

στα 10

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Αυγούστου.

Ο Δράκουλας βγήκε παγανιά στο πρώτο τρέιλερ του «The Last Voyage of the Demeter»

Οσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο του Μπραμ Στόκερ «Δράκουλας», ή έχουν δει μια από τις αμέτρητες ταινίες βασισμένο σε αυτό, τότε σίγουρα θα θυμούνται το Ρωσικό πλοίο Δήμητρα με το οποίο ο Δράκουλας ταξιδεύει από την Τρανσυλβανία στο Λονδίνο. Ενα ταξίδι το οποίο ήταν μοιραίο για όλο το πλήρωμα, μιας και ο Δράκουλας σκοτώνει του πάντες μέχρι να φτάσει στο Λονδίνο, όπου τότε, λίγο πριν αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Γουίτμπι, σκοτώνει και τον καπετάνιο και μετά μεταμορφώνεται σε λύκο και πηδάει στη στεριά.

Αυτά ακριβώς τα γεγονότα εξιστορεί η ταινία «The Last Voyage of the Demeter», σε σκηνοθεσία του Αντρέ Εβρενταλ, γνωστός από την ταινία «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι», και σε σενάριο των Μπράγκι Φ. Σουτ, Στέφαν Ρουζοβίτζκί και Ζακ Ολκεβιτζ.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Last Voyage of the Demeter» από τον Δράκουλα βρήκε νέο αίμα σκηνοθέτη

The Last Voyage of the Demeter

Στο βιβλίο του Στόκερ τα γεγονότα που εξελίσσονται στο πλοίο Δήμητρα εξιστορούνται μέσω του ημερολογίου του ίδιου του καπετάνιου (το βιβλίο είναι εξ ολοκλήρου γραμμένο σε μορφή επιστολών, ημερολογίων και άρθρων από διάφορες εφημερίδες) όπου αναφέρει μια ιστορία τρόμου στην οποία τα μέλη του πλοίου εξαφανίζονται ένας ένας. Η επιθέσεις του Δράκουλα εξελίσσονται εκτός της ιστορίας μιας και ο καπετάνιος περιγράφει τις ιστορίες που έχει ο ίδιος ακούσει από το πλήρωμα, μιας και ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ κάποια από αυτές να γίνονται μπροστά στα μάτια του. Η ταινία θα εξελίσσεται ολόκληρη μέσα σε ένα πλοίο, όπου μέχρι το τέλος κανείς δεν θα έχει μείνει ζωντανός.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κόρεϊ Χόκινς, Αϊσλινγκ Φραντσιόσι, Λίαμ Κάνινγκχαμ και Ντέιβιντ Ναστμάλχιαν. Το «The Last Voyage of the Demeter» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου στις αμερικάνικες αίθουσες, αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.

The Last Voyage of the Demeter