Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν δεν πιστεύει ότι είναι celebrity (και ήθελε να γίνει καλόγρια)

στα 10

«Η Beyoncé είναι celebrity. Εγώ είμαι ηθοποιός...»

Η Νικόλ Κίντμαν δεν πιστεύει ότι είναι celebrity (και ήθελε να γίνει καλόγρια)

Η Νικόλ Κίντμαν χτίζει και φέτος οσκαρικό buzz τόσο με το «Α Βοy Erased» δίπλα στον Ράσελ Κρόου, αλλά με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Destroyer», τη νέα ταινία της Καρίν Κουσάμα, όπου η μεταμόρφωσή της και η ερμηνεία της είναι κάτι το συγκλονιστικό.«Τίποτα δε θα σας προετοιμάσει για αυτή την ερμηνεία της Νικόλ Κίντμαν» γράφει ο ξένος Τύπος κι εμείς ανυπομονούμε. Δείτε το πρώτο trailer εδώ.

Οσο περιμένουμε να το δούμε, κι όσο ετοιμάζεται και η δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies», διαβάζουμε τις συνεντεύξεις που δίνει, όπως αυτή που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου στο αμερικανικό περιοδικό Allure.

The Nun Ανάμεσα σε όλα, η Κίντμαν μίλησε για την πίστη της στο Θεό: «Πιστεύω στο Θεό. Κάποτε ήθελα να γίνω καλόγρια. Προφανώς δεν ακολούθησα αυτή την πορεία στη ζωή μου, αλλά σας διαβεβαιώ ότι ήμουν αρκετά πεπεισμένη κάποτε να το κάνω...»

Διαβάστε επίσης: Η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα από τα 100 επιδραστικά πρόσωπα του 2018 για το TIME

Kidman 607

Τρελλόπαιδα από την Αυστραλία Σχολιάζει και πειράζει τη φίλη, συμπαραγωγό και γειτόνισσά της, Ριζ Γουίδερσπουν: «Μένουμε πάνω στην παραλία, οπότε κάθε πρωί, πριν ακόμα πάρουμε πρωινό βουτάμε στον ωκεανό. Η Ριζ που μένει δίπλα μας, μάς φωνάζει: "τι δουλειά έχετε ερωτευμένοι άνθρωποι στο νερό τόσο πρωί; Τρελλόπαιδα από την Αυστραλία!". Βλέπετε, εκείνη μπαίνει σπάνια στη θάλασσα..»

Δεν είμαι σταρ Και, τέλος, αποποιείται την ταμπέλα της «σταρ», της «celebrity»: «Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως celebrity. Δεν είμαι celebrity. Δεν είμαι σταρ. Είμαι αυτό που νιώθω - ηθοποιός. Η Beyoncé είναι celebrity. Κι αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο μεγάλο...»

Διαβάστε περισσότερα: