Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα από τα 100 επιδραστικά πρόσωπα του 2018 για το TIME

στα 10

Κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του Περιοδικού TIME με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς. Η Νικόλ Κίντμαν είναι - φυσικά - ανάμεσά τους.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα από τα 100 επιδραστικά πρόσωπα του 2018 για το TIME

«To "Dead Calm" βγήκε στις αίθουσες το 1989. Το "Big Little Lies" το 2017. Στο ενδιάμεσο, η Νικόλ Κίντμαν δεν άφησε ποτέ ήσυχη τη συνείδησή μας. Και ακόμη και μετά από δεκαετίες συνεχίζει να είναι πρωτοπόρα.

Στο «Big Little Lies», η Νικόλ παίζει τη Σελέστ, μια γυναίκα που αγωνίζεται να εγκαταλείψει τον βίαιο σύζυγό της. Ο χαρακτήρας της είναι τόσο ανθρώπινος. Τα συναισθήματά της. Το πόσο εύθραυστη είναι. Η αγριάδα της. Η διακριτικότητά της. Η φυσικότητα. Το θάρρος της. Βλέποντάς την, ήθελα να βάλω το χέρι μου μέσα στην τηλεόραση και να την τραβήξω μακριά από τον κίνδυνο. Οχι μόνο γιατί η Νικόλ είναι φίλη μου, αλλά γιατί για να είναι ο ρόλος της Σελέστ αληθινός απογυμνώθηκε τελείως. Θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε γυναίκα που γνωρίζουμε.

Πέρα από το ότι είναι μια απίθανη ηθοποιός, η Νικόλ έχει την ευφυία, την ευγένεια και το χιούμορ που την κάνουν την επιτομή της σπουδαίας γυναίκας και φίλης. Δεν τίθεται θέμα ότι εγώ και το κοινό σε όλον τον κόσμο θα συνεχίσουμε να την θαυμάζουμε για τις δεκαετίες που έρχονται.»

TIME 100 Nicole Kidman 2018 607

Διαβάστε ακόμη: «The Female Persuasion»: το νέο γυναικείο πρότζεκτ της Νικόλ Κίντμαν

Αυτό είναι το κείμενο της Ναόμι Γουότς που συνοδεύει τη συμμετοχή της Νικόλ Κίντμαν στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό TIME. Δείτε παρακάτω την ίδια τη Νικόλ Κίντμαν να μιλάει για μια χρονιά όχι σαν όλες τις άλλες και δείτε την να ποζάρει σε ένα από τα πολλά και συλλεκτικά εξώφυλλα του περιοδικού.


Διαβάστε περισσότερα:

TIME 100 Nicole Kidman 2018 607