Buzz

«The Female Persuasion»: το νέο γυναικείο πρότζεκτ της Νικόλ Κίντμαν

στα 10

Ακόμα ένα μυθιστόρημα από γυναίκα συγγραφέα και με γυναίκα ηρωίδα μεταφέρεται στην οθόνη από γυναίκα παραγωγό και βρίσκει την Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνίστρια. «Δε χρειάστηκε και πολύ για να με πείσουν...»

«The Female Persuasion»: το νέο γυναικείο πρότζεκτ της Νικόλ Κίντμαν

Μετά την επιτυχία του «Big Little Lies» (στα ΕΜΜΥ, τις Χρυσές Σφαίρες και τις καρδιές κριτικών και θεατών), τόσο η Ριζ Γουίδερσπουν όσο και η Νικόλ Κίντμαν το είχαν υποσχεθεί: θα ψάχνουν περισσότερες γυναικείες ιστορίες και θα οργανώνουν περισσότερες γυναικείες παραγωγές.

Η Ριζ Γουίδερσπουν ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την συνεργασία της με την Κρίστεν Γουίγκ («You Think It, I’ll Say It») και σήμερα η Νικόλ Κίντμαν, με ένα ποστ της στο Instagram μάς πληροφορεί ότι βρήκε το επόμενο πρότζεκτ της.

Nicole Kidman female persuasion 607

Το «The Female Persuasion» της Μεγκ Γουόλιτζερ είναι ένα μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε πριν από 2 εβδομάδες (στις 3 Απριλίου) με πολύ καλές κριτικές - μία εκ των οποίων της Λίνα Ντάναμ - και προσγειώθηκε στο Νο2 της λίστας των best sellers των New York Times. Η ιστορία ακολουθεί τη γνωριμία και τη σχέση της Φέιθ Φρανκ (Κίντμαν), μίας καθηγήτριας και εμβληματικής φεμινίστριας, με την Γκρίερ, την πρωτοετή, ντροπαλή μαθήτριά της. «Ολοι οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι τρισδιάστατες, ολοκληρωμένες προσωπικότητες με φιλοδοξίες και σύνθετες εσωτερικές ζωές» γράφει η κριτική του Entertainment Weekly για το βιβλίο.

Δείτε κι αυτό: Bug Little Lies: η Νικόλ Κίντμαν τρώει έντομα και σκουλήκια on camera!

Η Νικόλ Κίντμαν μπήκε και στην παραγωγή με την εταιρία της Blossom Films, όπου θα συνεργαστεί με τη διάσημη παραγωγό Λίντα Ομπστ («Interstellar») σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης του σεναρίου, της στελέχωσης του καστ και την σκηνοθετική ανάθεση. Θα είναι το μεγαλύτερο πρότζεκτ που αναλαμβάνει η εταιρία της, αλλά όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα της στο Instagram «δε χρειάστηκε πολύ για να πειστεί να ενώσει δυνάμεις με δύο εκπληκτικές γυναίκες για την διασκευή ενός αριστουργηματικού και επίκαιρου βιβλίου...»

Περιμένουμε νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα: